În atenția părinților: Atelierul de Flamenco pentru copii

Opera Comică pentru Copii oferă, începând din luna februarie, un nou curs pentru cei mici: Atelierul de Flamenco, susținut de dansatorul argentinian, Lucas Molina.

Înscrierile pentru Atelierul de Flamenco se fac online, până pe 20 ianuarie, prin completarea unui formular. Regulamentul este disponibil pe site-ul instituției. În urma înscrierilor, organizatorii vor anunța calendarul activităților, care se vor desfășura în incinta Operei Comice pentru Copii.

Născut în anul 1985, în Buenos Aires, Argentina, Lucas Molina studiază dansul flamenco încă din copilărie, în paralel cu intrumentele de percuție clasice și tradiționale arăbești. În România ajunge în anul 2010, unde începe să se facă cunoscut prin participarea la mari spectacole și emisiuni de televiziune. Colaborează cu numeroși artiști cunoscuți publicului român, iar unul dintre cele mai apreciate proiecte ale sale este cu pianista solistă a Filarmonicii din Ploiești, Ioana Maria Lupașcu, constând în spectacole originale de dans flamenco, acompaniate de muzică clasică.

Atelierul de Flamenco se alătură, astfel, Atelierelor de Balet, Cor, Artă Fotografică, Oratorie și Street Dance. Cursurile sunt susținute de specialiști cu experiență în domeniu, care își propun să valorifice talentele artistice și calitățile native ale copiilor, prin intermediul educației non-formale.Toate aceste programe extracurriculare se adresează copiilor și tinerilor cu vârsta de până la 18 ani și au costul de 5 RON/ședință.

Atelierul de Flamenco_Lucas Molina

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “În atenția părinților: Atelierul de Flamenco pentru copii”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)