Toontastic 3D, aplicația cu care copiii pot crea povești animate

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Google tocmai ce a lansat aplicatia Toontastic 3D, disponibila in Google Play Store si Apple App Store. Toontastic 3D este o aplicatie destinata copiilor, cu care acestia pot crea propriile povesti animate.

Pentru a face acest lucru, copiii doar trebuie sa deseneze sau sa aleaga personajele care vor juca in povestea lor, sa le aseze si sa miste personajele pe ecran, sa nareze povestea, iar Toontastic 3D va inregistra vocea si anima povestea sub forma unui video 3D.


Vezi și alte jucării educative pentru copilul tău. Sau pentru tine :)


Toontastic 3D este un mini-studio pentru filme de animatie. Cateva dintre intrumentele pe care copiii le au la dispozitie in Toontastic 3D:

· Cadre si decoruri 3D pe care copiii sa-si spuna povestile
· Personaje animate 3D, pe care copiii le pot personaliza
· Instrumente pentru desen 3D, cu care pot crea personajele sau cadrele dorite
· Un “laborator de idei” (Idea Lab), cu numeroase exemple de povesti creative si surse de inspiratie

Toontastic 3D a fost dezvoltata pentru copii cu varste intre 6 si 12 ani, insa oricine poate fi regizorul unei povesti animate. Aplicatia este in engleza (indicatiile si meniurile), insa povestea fiecarei animatii poate fi spusa in orice limba.

Toontastic 3D este gratuita, nu are reclame sau achizitii in aplicatie. Aplicatia functioneaza si fara conexiune la internet, cu exceptia “laboratorului de idei”. Toontastic 3D este inspirata de Toontastic, una dintre cele mai populare aplicatii de iPad. Aceasta din urma a fost lansata in 2011, iar in 2015 a fost achizitionata de Google.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)