Uaaaau, cât de tari sunt Geo Cubes astea…

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Am văzut pe The Awsomer faza cu Geo Cubes. Mi se par gozave! Am căutat să văd dacă le pot găsi pe undeva prin România, dar nu am găsit. Dacă știți voi de unde se pot cumpăra, poate îmi ziceți. Căci, repet, mi se par grozave!

Ce am mai găsit și mi se par mișto (încă am acasă o fetiță de 5 ani, căreia îmi mai cumpăr jmekerii de astea :D), am zis să vă dau și vouă, poate sunteți și voi în căutare de așa ceva.

Interesant mi s-a părut Robotul Perie, care cumva îi obișnuiește pe copii cu faza că ar trebui să mai pună mâna pe aspirator :)) Sau setul de desenat cu sfori, care (zice producătorul), pe lângă faptul că ajută la imaginație și la creativitate, permite copilului să exerseze și musculatura mâinii cu care scrie. Așa o fi, nu zic nu… De văzut și cutia de experimente Legile Naturii, mai ales dacă aveți prunci care sunt sensibili la astfel de chestiuni.

Mie tot la Geo Cubes mi-a rămas gândul…

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Uaaaau, cât de tari sunt Geo Cubes astea…”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)