Două noi modele de mașini de spălat rufe de la Miele

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Miele, compania numărul unu în producția de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial, aduce în România două noi modele de mașini de spălat rufe din gama basic: WDB 030, cu capacitate de 7 kg și WDD 030, cu capacitate de 8 kg.

Față de gama anterioară, cele două modele au două programe noi de spălare, Outdoor și Impermeabilizare. Noile mașini de spălat din gama basic sunt concepute pentru persoanele care se antrenează în mod regulat în aer liber și folosesc îmbrăcăminte specială care permite corpului să respire sau este impermeabilă. Astfel, pe de o parte programul „Outdoor” protejează materialele textile high-tech și le păstrează calitatea și funcționalitățile, iar programul „Impermeabilizare” utilizează fixarea termică pentru a asigura și menține proprietățile impermeabile ale materialelor.


Aici găsiți gama de mașini de spălat rufe și uscătoare Miele de la eMAG.


mieleAmbele modele de mașini de spălat rufe aduse în România sunt prevăzute cu funcția CAPS care permite utilizarea capsulelor Miele de detergent și balsam. Atât modelul cu o capacitate de 7 kg, cât și cel de 8 kg pot fi montate sub blat sau combinate cu un uscător de rufe suprapus, încărcarea efectuându-se frontal.

Cele două modele sunt echipate cu tamburul unic din oţel inoxidabil, cu profil de fagure de miere şi volum de 59 l, specific mașinilor de spălat rufe Miele pentru spălarea şi îngrijirea perfectă a rufelor, dar și cu senzori speciali pentru reglajul automat al condiţiilor ideale de spălare, clătire şi centrifugare, în funcţie de tipul materialelor. De asemenea, consumul energetic și de apă este reglat automat, datorită funcției Fuzzy Logic, ceea ce asigură economii substanțiale de costuri pentru utilizatori.  Ambele modele sunt de altfel incluse în clasa de eficienţă energetică Α+++ și au un consum lunar de apă sub 1m³ și un consum energetic de aproximativ 15 kWh pe lună.

Panoul de comandă al celor două produse cuprinde un selector rotativ și afișajul tactil DirectSensor, cu ajutorul cărora utilizatorii pot selecta opțiunile (număr de rotații și temperatura), dar și extra-opțiunile (CapDosing, program scurt „Kurz”, suplimentarea alimentării cu apă, prespălare și înmuiere).

Totodată, cele două modele prezintă o serie de dotări suplimentare cum ar fi funcțiile de afişaj digital pentru timpul rămas, start întârziat de până la 24 de ore, spălare la temperaturi scăzute – „rece” şi „20°C”, protecție antișifonare, dar și un sertar de administrare cu capacitate de auto-curăţare.

Nu trebuie să vă faceți griji nici în privința zgomotului; mașinile de spălat Miele WDB 030 și WDD 030 au fost proiectate pentru o utilizare silențioasă, având izolare fonică.

Toate produsele Miele sunt gândite pentru a avea siguranță în utilizare, astfel că modelele WDB 030 și WDD 030 sunt prevăzute și cu un sistem de etanşeizare (Water Control System) pentru o protecţie impecabilă împotriva scurgerilor, dar și cu o funcție de blocare a comenzilor prin intermediul unui cod ΡΙΝ.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Două noi modele de mașini de spălat rufe de la Miele”

  1. Buna ziua, in vara anului trecut am achizitionat o masina de spalat Miele MOD WKG130WPS. Nici pana acum nu sunt multumita de ea, ma intreb daca este ceva in neregula sau pur si simplu ar trebui sa nu mai folosesc detergentul Miele. Suntem alergatori, atat eu cat si sotul meu si ca atare spal in fiecare zi deoarece nu las rufele transpirate in cos. Orice program am folosot, rufele miros urat sau mai bine zis nu au nici un miros cand le punem la uscat dar cum le imbracat incep sa miroasa parca nu ar fi spalate. Am ajuns sa dolosesc masina veche de spalat LG iar la Miele ma uit doar si ma intreb daca am facut o alegere proasta. Sincer, nu intelegem de ce miros rufele asa, parca nu ar fi spalate deloc. Asteptam un raspuns, tare as vrea sa folosesc masina noua dar pentru moment am folosit-o in paralel pe cea veche LG.
    Cu stima, Carla Burdusel

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)