Cele mai noi soluții de imprimare digitală pe materiale textile

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Recomandare: Imprimanta termică Epson TM-m30 este o imprimanta termica de bonuri perfecta pentru sistemele POS bazate pe tablete, de exemplu in HoReCa si magazine specializate.


Epson va face demonstrații cu cea mai avansată gamă de imprimante pentru materiale textile în cadrul târgului Heimtextil 2017 din cadrul Messe Frankfurt. Noua gamă de produse satisface cererea industriei textile și oferă soluții de producție flexibile, rentabile și durabile. De la imprimantele entry-level, pentru volume mici de producție, până la imprimante high-end pentru producția de volum mare, Epson oferă o serie de soluții care îmbină tehnicile superioare de fabricație, capetele de printare Epson Micro Piezo și cernelurile specifice.

monna-lisa-heimtextilPentru prima dată în cadrul Heimtextil, Epson va prezenta Monna Lisa®, seria de imprimante inovatoare pentru producție digitală. Pe parcursul ultimilor 10 ani, Monna Lisa a revoluționat piața de imprimare digitală pentru materiale textile făcând tranziția de la faza de pionierat la producția fiabilă la scară largă. Produsă de compania Robustelli, dar cu capetele de printare Epson și cernelurile Genesta® dezvoltate de Epson în colaborare cu For.Tex, Monna Lisa este o soluție unică pentru industria textilă. Disponibilă în variante pentru trei dimensiuni de imprimare ca lăţime (180, 220 și 320 cm), imprimanta oferă utilizatorilor avantajul timpului redus de producție, posibilitatea de a printa desene sau modele personalizate pe orice material textil, dar și flexibilitate în eșantionarea low-costÎn prezent, peste trei milioane de metri pătrați de țesături sunt imprimate cu cernelurile Genesta pe bază de pigmenți.


Poate vă interesează multifunctionala inkjet color Epson Workforce Pro WF-8510DWF, A3+, Wireless, ideala pentru birouri mici si mijlocii care urmaresc sa diminueze costurile, impactul asupra mediului si interventiile.


Doar în cadrul târgului Heimtextil va fi disponibil și modelul Monna Lisa T16, de 160cm, care va utiliza opt culori de cerneluri Genesta pe bază de pigmenți, oferind posibilitatea imprimării pe o varetate de țesături naturale. Vizitatorii vor vedea țesături de calitate imprimate cu o mare precizie cromatică, care pot fi reproduse cu ușurință, sunt durabile și dispun de o mare rezistență a culorilor. Mai mult decât atât, dat fiind faptul că imprimarea cu Monna Lisa şi cerneluri Genesta pe bază de pigmenți nu necesită tratare cu abur sau spălare, tot procesul fiind unul ecologic care vine în întâmpinarea tendințelor actuale din industrie referitoare la tehnicile de producție sustenabile.

Epson va face demonstrații și cu modelul SureColor SC-F9200, de 64 de inci, accesibil și ușor de utilizat, care face parte din gama de imprimante pentru sublimare SureColor SC-F. Această imprimantă extrem de flexibilă este ideală pentru producerea unor volume mici pe materiale textile de calitate ridicată și pentru sublimarea desenelor și a modelelor personalizate pe substraturi dure, cum ar fi panourile de protecţie, blaturile pentru mese, căni, tacâmuri, vaze și suporturi pentru pahare. SC-F9200 este o imprimantă cu patru culori, care utilizează cerneală UltraChrome DS cu densitate mare HDK Black şi capete de printare duale PrecisionCore TFP, asigurând astfel rezultate consistente și fiabile, în culori superbe, de o claritate superioară. Vizitatorii standului Epson vor vedea cum funcționează imprimanta desktop SureColor SC-F2000 care imprimă direct pe țesătură. Pot fi imprimate prosoape, șorțuri, perne și sacoşe în doar câteva minute.


Cu multifunctionala inkjet color CISS Epson L486, A4, Wireless puteti imprima mii de pagini cu un cost incredibil de redus, datorita rezervorului de mare capacitate al modelului L486.

————————–

Epson lucrează în strânsă colaborare cu designeri de materiale textile și universități din întreaga lume pentru a cerceta imprimarea digitală în cadrul industriilor de fashion și home&deco. Pentru târgul Heimtextil, compania a făcut echipă cu patru tineri designeri europeni de materiale textile din cadrul inițiativei ‘Design for Living’, pentru a prezenta flexibilitatea și potențialul imprimării digitale  pe diverse  produse textile. În cadrul standului va fi expus un design personalizat al unuia dintre acești designeri, executat pe mai multe tipuri de țesături specifice designului interior. Aceste aplicaţii arată libertatea și oportunităţile pe care tehnologiile Epson și Robustelli le oferă designer-ilor și producătorilor.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)