Academia de Banking, programul cu 90% șanse să îți aducă un job în Libra Internet Bank

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Despre Academia de Banking, program derulat de Libra Internet Bank, trebuie să știți din start următoarele: 90% dintre cei care au aplicat până acum la au obținut un job în cadrul băncii și aproximativ 50% dintre ei au rămas în bancă și după ce a trecut 1 an de când au început jobul.

De ce este important să știți asta înainte de a citi informațiile de mai jos? Foarte simplu: aveți șanse teribili de mari să obțineți jobul pe care îl vreți :) Pentru că, nu-i așa, pornim de la ideea că, dacă vă interesează domeniul bancar, presupun că vreți să faceți o carieră în acest domeniu.

De ce să te înscrii în Academia de Banking

O să vă dau trei motive pentru care cred eu, ca client, că merită să vă înscrieți în Academia de Banking. Pentru că – spus direct – dacă vreți să urmați o carieră în banking trebuie să știți și ce vrea clientul :) Cu mențiunea că o să începeți cursurile în ianuarie, dar e bine să vă înscrieți de pe acum.

Motivul 1. O să fiți pregătiți pentru interacțiunea cu mine, clientul. Vreau să văd că înțelegeți că a mă întâmpina cu un zâmbet atunci când intru în bancă ați rezolvat cel puțin jumătate din deschiderea mea către dialogul cu voi. Sau că, dacă vorbim la telefon, să înțelegeți că a mă trata cu respect și transmițându-mi sentimentul că solicitarea mea este importantă pentru voi rezolvă cel puțin jumătate din modul în care va evolua discuția.

Motivul 2. O să învățați chestiuni pratice. Pentru că, o să vedeți, teoria pe care ați învățat-o este una, iar practica alta. Iar a înțelege cu adevărat produsele pe care mi le oferiți mie, ca client, este fundamental pentru ca eu să înțeleg că am în față un profesionist care știe ce face și face ce știe, nu un tânăr simpatic, ce nu face altceva decât să îmi citească de pe un pliant niște rânduri :)

Motivul 3. O să vă dați seama dacă vi se potrivește sau nu o carieră în banking. Știu că porniți la drum de pe băncile școlii cu mult entuziasm. Și asta admir teribil la voi! Dar acel entuziasm conține și o doză de – dați-mi voie să îi zic așa, cu drag – naivitate. Care, tradusă în viața reală, înseamnă că modul în care v-ați imaginat voi că o să fie un job în bancă s-ar putea să difere substanțial de ceea ce se întâmplă în realitate. De aceea cursurile aceste vă pot aduce cu picioarele pe pământ, ca să zic așa. Veste bună este, cum spuneam, că 90% dintre voi chiar obțineți jobul dorit, deci vi se potrivește meseria asta :)

Ce o să înveți la Academia de Banking

Așa, pe scurt spus, o să primești ”bagajul” necesar de cunoștințe care să te ajute să urmezi o carieră în banking. Cele patru module pe baza cărora sunt structurate cursurile (care durează între 3 și 4 săptămâni) sunt acestea:

1. Comunicare si discurs telefonic sau Cum sa stabiliesti o intalnire cu un potential client;

2. Cunoasterea produselor, serviciilor si aplicatiilor necesare pentru a acorda consultanta financiar-bancara personalizata clientilor persoane juridice.

3. Analiza financiara sau cum sa intelegi activitatea unei companii pentru a iti da seama daca este eligibila pentru finantare.

4. Intelegerea si aplicarea modalitatilor de abordare a clientului in cadrul unei intalniri.

header_academie_banking

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)