Soluția pentru tații care nu știu ce urare să facă soacrei… :D

Ia să ridice mâna sus tații care, de Sărbători, nu stau cu berea în mână pe canapea și se implică la modul corespunzător în tot ce ține de ”bucătăria” zilelor astea pline de făcut treburi, cumpărat cadouri și alea, alea :D Căci, nu-i așa, știu că sunteți mulți cei care nu doar că faceți echipă cu doamnele voastre ca să fie bine, să nu fie rău, ci chiar, în unele cazuri, sunteți căpitani de echipă…

Acuma, dacă este să o dau pe aia dreaptă, în ceea ce mă privește, sunt doar un wing man foarte bun al doamnei mele. Care este căpitan de echipă cu drepturi plenipotențiare și irevocabile, de ale cărei ordine ascult mai ceva ca Bourceanu de ordinele lui Regecamph :)) Dar importantă nu este neapărat ierarhia de șefie, ci faptul că echipa trebuie să funcționeze, ceea ce vă doresc și dumneavoastră!

tatii-stiu-premiiApropo de tați care sunt pe treabă de sărbători, ia intrați voi pe tațiiștiu.ro. Ca să vă luați idei despre cum puteți să vă organizați mai bine de sărbători. Adică voi întrebați, spre exemplu, ”ce cadou să-i iau soției?” și niște băieți simpatici o să vă răspundă în format video.

Bine, nu doar asta puteți întreba, ci inclusiv despre cum să faceți urările cuvenite cui vreți să faceți urările cuvenite sau chiar o să primiți răspunsuri despre cum să faceți… oameni de zăpadă :D

Dacă intrați pe tațiiștiu.ro și îi întrebați pe băieții de acolo ce vreți să îi întrebați, o să intrați într-o tragere la sorți, cu premii zilnice constând în selfie sticks cu bluetooth sau niște brățări deștepte FitsYou.

Evident că și eu am făcut cam ce o să faceți voi pe platformă, adică m-am jucat cu întrebările. Gen ”ce urare să fac soacrei?” (tough one, desigur :D) sau ”cum să fac un om de zăpadă să semene cu Burebista?” =)) E distractiv, intrați și jucați-vă. O să primiți idei multiple, cum ar veni.

Pe site o să găsiți și niște oferte Telekom de sezon, cum ar veni, inclusiv pachetul pentru copii, care  include și ceasul intelient Myki, cu care poți urmări activitatea copilului tău în orice moment.

Vedeți că aveți și posibilitatea de a descărca două ringtones cu melodii bazate pe ”tații știu”, simpatice foc, ascultați-le, poate le puneți să sune de sărbători :D

tatii-stiu

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)