La ce film ați vrea să mergeți cu cei dragi? Poate îmi dați și mie niște idei :D

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Dacă tot am mai pus ieri un buchet în trandafirul vieții (sau invers :D), am zis să ”complotez” un pic cu stimabilii de la Grand Cinema & More și să adresez o urare de Sărbători dragilor colegi din Kooperativa 2.0 (căci îmi sunt dragi de foioioi :D). Acuma urmează să văd ce film aleg ca să îi duc pe toți la o vizionare, vorba aia, să avem motiv să fim împreună și să ne hlizim corespunzător :D

Apopo, dacă aveți idei de filme la care să îi duc, ia ziceți aici, ajutați un blogger bătrân și pe alocuri simpatic…

Adevărul adevărat este că, din pricini care îmi scapă acum…, nu m-am gândit niciodată să îi iau pe ai mei dragi și iubiți colegi și să mergem să vedem împreună un film. Serios, nu mă întrebați de ce nu am făcut asta până acum, căci nu aș ști să vă răspund… Bine, am mai fost noi în gașcă la avanpremiere (căci, printre altele, așa este a noastră #viațădeblogger), dar ne adunam de regulă cam jumate dintre noi. Și, în plus, nu a fost o decizie de aia gen ”bre, hai să mergem la un film!”, adică să vină de la noi ideea și să mergem să ne distrăm corespunzător.

Dacă stăm o lecuță să ne gândim, faza asta cu ieșitul la film cu cei dragi este una din modalitățile cele mai faine de a petrece timp împreună.

Adică, dacă este să o luăm pe pași, prima dată te apuci de ”negociat” să vezi la ce film să mergeți (cu cât mai lungă negocierea, cu atât mai mult timp petrecut împreună, zic :D). Apoi te duci înspre cinema, mai râzi, mai glumești, mai bagi o caterincă, adică te simți bine alături de cei dragi. Apoi vezi filmul, cu glumițele de intro incluse precum TVA și cu niște popcorn (nu știu voi cum sunteți, dar io așa m-am obișnuit, parol, parcă altfel nu merge treaba…). După care, pe drumul către casă, purcedeți la o analiză serioasă asupra a ceea ce ați văzut, cu cât mai profundă cu atât mai distractivă :))

Toate etapele de mai sus sunt tot atâtea momente (ca să nu le zic ”scuze”, dacă înțelegeți ce vreau să zic…) de a petrece timp fain alături de cei dragi. Așa că, vă întreb, de ce să ratați un astfel de moment? Nu de alta, dar știu cum sunteți (și mă includ lejer și pe mine în această categorie): atât de ocupați și de prinși în vâltoarea care este viața voastră încât reușiți cu mare greutate să găsiți ”scuzele” ca să vă opriți un pic și să vă bucurați de niște ore alături de cei dragi.

În cheia de mai sus vă propun să vă gândiți la mersul la film: ca o ”scuză” perfect întemeiată și beton de a nu mai avea nici o scuză să petreceți câteva ore cu cei dragi :)

Așa că vizionare plăcută!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “La ce film ați vrea să mergeți cu cei dragi? Poate îmi dați și mie niște idei :D”

  1. Iti recomand vizionarea filmului „Romania inapoi in timp – dupa 25 ani”. Asta referitor la faptul ca PSD-ul a castigat din nou alegerile si vom fi guvernati de aceiasi vechi comunisti care nu mai dispar niciodata.

  2. Cand „negociezi” cu o gasca mai mare vizionarea unui film, trebuie sa se indeplineasca o minima conditie: sa fie persoane care n-au vazut acel film. De obicei eu am problema asta. Sunt PUTINE filme pe care mi-as dori sa le revad.

    Iar cand gasca e eterogena (baieti, fete, gusturi diferite), as opta pt o comedie. As zice Bad Santa 2, dar na, poate-s eu exagerat. Sau poate nu :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)