Cafeaua siciliană Miscela D’Oro a intrat pe piața din România

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Miscela D’Oro, cafeaua siciliană ce își are originile în 1946, intră pe piața din România.

Lansarea a avut loc în premieră în cadrul Săptămânii Bucătăriei Italiene în Lume, la finalul lunii noiembrie. Evenimentul organizat de Ambasada Italiei în România și-a propus să promoveze şi să valorifice tradiţia culinară italiană de înalt nivel şi folosirea produselor gastronomice de calitate, drept unul din semnele distinctive Made in Italy.

Miscela D’Oro
Miscela D’Oro

Cafeaua Miscela D’Oro va fi importată în exclusivitate în Romania de către Global Mirex și va putea fi degustată în localuri prestigioase din Capitală.

„Calitate, gust si traditie” este motto-ul acestei afaceri de familie al cărei succes se datorează atentei selecții a boabelor verzi de cafea și procesului de prăjire. Blend-urile de cafea Miscela D’Oro sunt complexe și bogat aromate, cafeaua fiind disponibilă în mai multe sortimente cu personalitate distinctă. Grand’Aroma de exemplu, amestec de cafea Arabica din America Centrală și de Sud și Robusta din Asia, are o aromă greu de uitat, un gust rotund și dulce și un retro-gust persistent.

Ne bucurăm că am adăugat în portofoliul nostru un nou brand italian premium care să completeze atât de bine gama noastră de produse Made in Italy. Odată cu Miscela D’Oro aducem în România aroma perfectă a cafelei italiene cu personalitate siciliană. După 70 de ani de prezență pe piața internațională, brand-ul italian ajunge și in Romania si sunt convinsă că va deveni curând una dintre cafelele preferate de piața locală.”, spune Miruna Gheordunescu, partener Global Mirex.

miscela-doro-fotoPovestea Miscela D’Oro a început în orașul sicilian Messina, unul dintre cele mai mari porturi ale insulei, când Umberto și Emanuela Urbano au prăjit primele boabe de cafea pentru micile cafenele locale. În anii ‘70, business-ul s-a orientat către distribuția pe teritoriu național, dar și internațional, New York-ul fiind primul oraș cucerit. Următorii ani au însemnat automatizarea proceselor de prăjire și ambalare cu tehnologie de avangardă. Ceea ce s-a păstrat însă până în zilele noastre este abordarea procesului de producție din perspectiva unui artizan.

Global Mirex este o companie fondată cu patru ani în urmă, de către doi tineri antreprenori romani, care activează atât pe piețele din România și Italia, cât și pe alte piețe internaționale.

Compania este unic importator și distribuitor pe piața autohtonă pentru o serie de branduri italiene premium, precum Antica Gelateria del Corso, Arthemia, Basso, Formec Biffi, Terrazze dell’Etna sau Toschi.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)