Marele premiu de 10.000 de lei de la Morarița încă își caută câștigătorul!

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

În urmă cu ceva vreme, împreună cu frumoșii mei colegi din Kooperativa 2.0, v-am lansat provocarea de a participa la concursul organizat de partenerii de la Morarița.ro și unde puteți câștiga premii foarte faine (aveți mai jos care sunt), inclusiv marele premiu de 10.000 de lei!

moraritaSpre bucuria noastră, până acum s-au înscris peste 1.200 de materiale în campanie, moment în care se cuvin niște felicitări corespunzătoare adresate tuturor celor are au încărat fotografii sau clipuri cu care participă în campanie. Bravo!

Mai sunt 4 premii de câte 500 de lei pe care le puteți câștiga (9 s-au dat deja), iar despre marele premiu de 10.000 de lei ce să vă mai zic, succes maxim! :D

Cum puteți participa

Povestește-ne în câteva cuvinte în ce împrejurare trăsnită ai avut poftă de ștrudelul Morărița, încarcă fotografia sau video-ul doveditoare și poţi câştiga marele premiu de 10.000 lei sau, săptămânal (prin tragere la sorți), 500 lei, să-ţi cumperi ce vrei!

În cazul premiilor săptămânale de câte 500 de lei este simplu: o să se facă o tragere la sorți dintre toți participanții. În cazul premiului cel mare de 10.000 de lei, aici o să facem o combinată. Adică o să fie o perioadă în care materialele urcate pe siteul Morarița.ro în concurs o să fie supuse votului publicului, cele mai votate 5 materiale intră în finală, după care un juriu (din care, cu modestia care mă caracterizează, o să fac și eu parte :D) va alege marele câștigător. Cei 5 finalişti aleşi vor fi afişati în data de 16 Decembrie, iar câştigătorul marelui premiu în data de 21 Decembrie.

Ia dați un ochi la videoul pe care l-am făcut. Noi ne-am distrat masiv când am filmat :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)