Curse gratuite cu Uber în Brașov și Timișoara în acest weekend

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

În acest week-end, cursele Uber în Brașov și Timișoara sunt gratuite. Pentru a beneficia de reducere, utilizatorii trebuie să introducă în aplicație codul promoțional gratuitBV, pentru Brașov sau gratuitTM, dacă sunt în Timișoara.

Promoția se aplică automat după introducerea codului promoțional în cont o singură dată și este valabilă de vineri, 25 noiembrie, ora 10:00 până duminică, 27 noiembrie, ora 23:59, în limita a 5 curse în valoare de până la 25 de lei fiecare, pentru fiecare utilizator de Uber, nou sau existent.

Cum funcționează?

– Utilizatorii Uber trebuie să deschidă meniul aplicației Uber (colțul din stânga sus) și să selecteze “Promoții” și apoi “Adaugă cod promoțional”.

– Utilizatorii care folosesc noua aplicație Uber trebuie să deschidă meniul aplicației (colțul din stânga sus) și să selecteze “Metode de plată” și apoi “Adaugă cod promoțional”.

De regulă, Uber e disponibil în Brașov la tariful de 1.5 lei pe kilometru și în Timișoara la tariful de 1.75 lei pe kilometru. Astfel, în condiții de trafic normal, o cursă Uber de la gară până la Poiana Brașov va costa aproximativ 25 de lei, iar o cursă Uber de la Piața Unirii până la Aeroportul Traian Vuia din Timișoara va costa aproximativ 22 de lei.

Începând de săptămâna aceasta, Uber oferă o soluție de mobilitate modernă și digitală pentru peste 140.000 de utilizatori din 4 orașe din România: București, Cluj, Timișoara și Brașov.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)