Tot ce trebuie să știi pentru a merge cu Uber în Brașov chiar din prima zi

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Uber, aplicația de ridesharing care pune în legătură pasageri cu șoferi parteneri care vor să împartă o cursă, este disponibilă în Brașov începând de azi, de la ora 13:00. Toți cei care nu au încercat serviciul până acum vor avea prima cursă gratuită, în limita a 30 de lei, dacă își fac un cont Uber pe Uber.com/App și introduc în aplicație codul Brasov.

Tarifele Uber sunt transparente, iar plata se face electronic, prin aplicație, fără numerar și fără bacșis. După fiecare cursă, utilizatorii au acces online la factura fiscală.

Tarifele în Brașov:

uber-brasov

Astfel, o cursă de la gară până la Piața Sfatului va fi de aproximativ 8 de lei, în condiții de trafic normal.

Datorită tehnologiei, Uber oferă una din cele mai sigure călătorii prin oraș. Cursele cu Uber nu sunt anonime, întrucât atât pasagerii cât și șoferii parteneri sunt înregistrați pe platformă. În plus, pasagerii știu mereu unde se află pe hartă și dacă sunt pe ruta corectă sau nu. Uber are de asemenea o echipa care răspunde 24/7 în cazul unor incidente. Mai multe informații despre siguranța la Uber, pe blog.

Toți șoferii parteneri colaborează cu Uber prin intermediul unor entități fiscale (companii înregistrate sau PFA) și trec printr-o verificare menită să asigure siguranța serviciului. Șoferii care își doresc să devină micro-antreprenori și să câștige venituri suplimentare conducând propria mașină sunt invitați să se înregistreze și să devină parteneri pe Uber.com

brasov_app_openingsTot ce trebuie să știi pentru a merge cu Uber în Brașov chiar din prima zi

● Descarcă din timp aplicația Uber de pe iOS App Store sau Google Play Store, sau fă-ți cont aici.

● Cu Uber, nu ai nevoie de numerar. Fă-ți cont și înregistrează un card bancar – totul în deplină siguranță.

● Deschide aplicația, alege locul de pornire și vezi pe hartă cum Uber-ul tău vine spre tine, în timp real.

● La destinație, nu mai e nevoie de altceva. Plata se face electronic prin aplicație și nu trebuie să lași bacșiș.

● Imediat după, vei primi pe email un sumar al cursei – suma, distanța, traseul, cine te-a dus la destinație. De asemenea, facturile fiscale pot fi accesate intrând în contul tău pe riders.uber.com/mytrips (click pe cursă, click pe ‘vezi detalii și apoi ‘descarcă factură’).

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)