Îți schimbi cauciucurile în rețeaua AD Garage și primești un voucher de 30 de lei

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

O știți pe aia cu ”a venit primăvara, păsărelele cântă vesele”, da? Ei bine, mai aveți de așteptat :)) Pentru că, vorba serialului de mare angajament, winter is coming… Și ce face șoferul când simte că vine iarna? Își pune cauciucurile de iarnă.

De ce și le pune pe alea de iarnă? Ca să nu ia amenzi, desigur. Și, mai important, să fie în siguranță. Și să economisească niște bani. Pentru că, în caz că nu știați deja, dacă mergeți mai multă vreme cu cauciucurile de vară la temperaturi scăzute, le cam stricați. Adică bani aruncați. Dincolo de faptul – reiau ideea asta, căci este crucială! – că nu sunteți în siguranță (așa ca idee, diferența dintre distanța de frânare pe vreme rece cu cauciucuri de vară față de cele de vară este de aproape 10 metri, ceea ce este devastator!).

Hai să v-o zic altfel: anvelopele sunt cele care fac legătura dintre mașină și drum. Acea suprafață relativ mică a anvelopelor care este în contact direct cu asfaltul este ceea ce ne ține pe șosea, ne ajută la direcție este esențială pentru frânare. Acei câțiva centimentri pătrați de cauciuc sunt esențiali pentru ca voi să ajungeți unde vă propuneți în condiții de siguranță. Cu atât mai mult dacă vorbim despre condiții de temperatură redusă, momente în care a avea anvelopele de iarnă corespunzătoare sunt de ordin crucial. Așa că nu vă jucați…

Încă ceva: mulți consideră că anvelopele de iarnă au legătură cu zăpada și cu gheața. Da și nu. Zăpada și gheața sunt doar niște consecințe a temperaturii scăzute. Căci despre asta este vorba în cazul anvelopelor de iarnă, despre temperaturi scăzute. Căci la astfel de temperaturi ”carnea” anvelopelor își schimbă consistența și, pe cale de consecință, proprietățile. De aceea ai nevoie de anvelope de iarnă atunci când este frig, ca să o zic pe românește.

vizual-siteDacă tot trebuie să mergeți să vă schimbați cauciucurile, poate analizați oferta rețelei de serviceuri auto AD Garage. Pentru că puteți alege din 130 de serviceuri în toată țara (la nivel internațional în rețea sunt 4.600 de serviceuri în 16 țări). Și pentru că, până la sfârșitul lunii noiembrie, puteți benficia de o promoție.

În ce constă promoția: te programezi la un service AD Garage să îți schimbi cauciucurile și primești un voucher de 30 de lei pentru o viitoare reparație (doamne dă să nu fie cazul, dar știți cum e cu mașinile…). Practic, oricum trebuie să îți schimbi anvelopele, așa că de ce să nu profiți de operațiunea asta și să primești ceva în plus?

Așa, ca sa vă faceți o ideea despre cum văd cei de la AD Garage relația cu clienții, aveți la dispoziție call-center-ul AD Garage, unde puteți semnala orice eventuală problemă aparută în relația cu mecanicii. Numarul call-center-ului este 07ADGARAGE – 0723.427.243 – și poate fi apelat 24/24. Așa că folosiți-l cu încredere. Deși eu vă doresc să nu aveți motive să îl folosiți :))

Altfel, dacă aveți legătură cu zona auto, fie că sunteți posesori de mașini sau doar interesați de domeniu, vă recomand să urmăriți blogul AD Garage. O să găsiți acolo tot felul de materiale utile. Mi-a plăcut, așa, la prima vedere, articolul cu ”5 lucruri simple care îți pot salva viața”, care cumva depășește cu mult zona utilului și intră masiv în partea de protejarea șoferului și a pasagerilor. Sau articolul cu sfaturi despre cum să economisești combustibilul. Cum zicem, merită să urmăriți blogul.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)