#CeVrăjiMaiFacBloggerii Papen o arde cu căutat de job

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Am văzut că Papen își caută job. Așa că, dacă știți cumva o companie interesată de ce știe el să facă, dați-i un mesaj. Căci binele făcut o să vi se întoarcă la un moment dat :)

Am vreo 9 ani de logistică petrecuți la Vodafone. Ani în care am învățat tot timpul câte ceva nou. Și asta pentru că în telecom în fiecare an se schimbă echipamentele. Aș reintra în acest sistem (mă refer la logistică) într-un loc în care cineva ar dori să profite de multele lucruri pe care le cunosc în acest domeniu.

Am câțiva ani de când urmăresc și învăț lucruri legate de online. Așa că m-am gândit că și acest domeniu ar fi o posibilitate. Aici sunt dispus să accept și un post de entry level.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)