Republica Moldova 2.0, păzea că venim! :D

Am fost de două ori până acum în Republica Moldova. Dar în interes personal, nu de serviciu ca să zic așa. Pentru că a avut grijă finul Kostea să mă ducă prin cele cuvenite pe acolo, adică prin crame și – pentru că berea rămâne feblețea mea :D – pe la fabrica EFES. Ce frumos a fost… Serios, rămâi cu un gust foarte plăcut după ce faci turele alea. Și la propriu și la figurat :))

14947712_902919616509715_4108168770609209698_nA treia oară, însă, mă duc cu treabă. Pentru că am onoarea (ia uite, bre, că mă apucă un pic emoția când scriu rândurile astea…) să fiu invitat ca speaker la primul eveniment Social Media Bootcamp din Moldova.

Venim desant masiv din București, căci o să fie prezenți la locul faptei și Monica Jitariuc, Raluca Duță, Manafu, Alexandru Negrea și Ionuț Munteanu. Un mix foarte bun (bravo organizatorilor că ne-ați ales atât de bine :D) de stimabili, care știm cât de cât care-i faza cu social media. Și venim în Republica Moldova să povestim ce știm și să învățăm de la frații noștri de peste Prut cum e treaba 2.0 pe la ei!

”Ostilitățile” o să aibă loc la Complexul Turistic Costești (acolo nu am fost, deci abia aștept să ajung), încă vă mai puteți înscrie să fiți alături de noi în cele două zile – 18 și 19 noiembrie.

Mulțumesc și pe aceasă cale stimabilelor Natalia, Eliza, Ana și Adriana (sper că v-am menționat pe toate ”vinovatele” :D) pentru invitație și promit să fac o figură frumoasă :))

Abia aștept să ne vedem, servim patria 2.0! :D

52242a3bf9ce745a07d1d157998cbd21

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Republica Moldova 2.0, păzea că venim! :D”

  1. La ce piata de bloggeri si vlogeri este acolo sa stii ca merita mers si invesitit un pic pe acolo, evenimentul sta imi aduce de evenimentele alea de demult cu bloggeri speakeri prin tara cu revista biz

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)