Vă băgați să ”donați” un status pe facebookul vostru pentru sănătate?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

În urmă cu ceva vreme vă spuneam despre inițiativa Votez pentru sănătate. Și vă invitam să intrați pe site și să dați un vot acestei inițiative. La ora la care scriu aceste rânduri sunt peste 102.000 de români care au votat. Și o să fie și mai mulți! Tare aș vrea să fiți și voi acolo, cu votul vostru :)

300x250pxȘi, pe lângă votul pe care vă rog să îl acordați inițiativei, vin și plusez cu o ”ofertă” pe care sper să nu o refuzați. Sau măcar să o analizați un pic :)

Dacă intrați pe pagina de pe thunderclap a campaniei și vă înscrieți acolo, pe data de 23 noiembrie, ora 10.00, o să apară automat pe profilul vostru de facebook un mesaj de susținere a inițiativei Votez pentru sănătate. Puteți voi alege textul care o să apară, vedeți voi acolo ce și cum.

Haideți să dăm un semnal, dacă vreți, că ne interesează ce se întâmplă cu sănătatea din România. Mai ales că, din păcate, lucrurile stau foarte prost :(

Votați inițiativa pe site și înscrieți-vă pentru a publica automat un status pe facbook pe 23 noiembrie. Pentru sănătatea românilor. Pentru sănătatea voastră. Pentru voi.

Vă mulțumesc.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)