Vă băgați să ”donați” un status pe facebookul vostru pentru sănătate?

În urmă cu ceva vreme vă spuneam despre inițiativa Votez pentru sănătate. Și vă invitam să intrați pe site și să dați un vot acestei inițiative. La ora la care scriu aceste rânduri sunt peste 102.000 de români care au votat. Și o să fie și mai mulți! Tare aș vrea să fiți și voi acolo, cu votul vostru :)

300x250pxȘi, pe lângă votul pe care vă rog să îl acordați inițiativei, vin și plusez cu o ”ofertă” pe care sper să nu o refuzați. Sau măcar să o analizați un pic :)

Dacă intrați pe pagina de pe thunderclap a campaniei și vă înscrieți acolo, pe data de 23 noiembrie, ora 10.00, o să apară automat pe profilul vostru de facebook un mesaj de susținere a inițiativei Votez pentru sănătate. Puteți voi alege textul care o să apară, vedeți voi acolo ce și cum.

Haideți să dăm un semnal, dacă vreți, că ne interesează ce se întâmplă cu sănătatea din România. Mai ales că, din păcate, lucrurile stau foarte prost :(

Votați inițiativa pe site și înscrieți-vă pentru a publica automat un status pe facbook pe 23 noiembrie. Pentru sănătatea românilor. Pentru sănătatea voastră. Pentru voi.

Vă mulțumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: