Zâmbiți, doamnelor, pentru că zâmbetul vostru ne face să vrem să fim mai buni :)

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Domnilor, astăzi este o zi numai bună să recunoaștem: fără zâmbetul doamnelor noastre viața ar fi ca berea fără spumă. Adică o ai în halbă, dar nu te poți bucura cu adevărat de ea :)

Domnilor, vă provoc să vă imaginați trei lucruri care vă fac să vă simțiți bine. Și apoi comparați-le cu zâmbetul doamnei voastre, pe care vi-l adresează în acele (rare, desigur :D) momente în care îl meritați cu adevărat. Este că zâmbetul doamnei voastre este printre cele mai frumoase lucruri din lume? :)

Domnilor, vă îndemn să lăsați pentru câteva minute tot ce faceți și să vorbiți cu doamna voastră. Și să îi spuneți doar atât: ”îți mulțumesc pentru că exiști în viața mea și pentru că mă iubești așa cum sunt”. Restul va veni de la sine apoi :)

Da, știu, trăim niște vremuri care se consumă singure și care, în același timp, ne consumă și pe noi. Trăim niște vremuri în care viteza cu care ne deplasăm prin propria viață ne face să ratăm tocmai acele momente care fac viața cu adevărat frumoasă. Lucruri mărunte, dacă vreți (dar, de fapt, adevărate monumente ale existenței noastre!), care se întâmplă chiar lângă noi. Și pe care, pentru că suntem prea ocupați să ne găsim mereu și mereu motive să fim ocupați, le ratăm cu o nonșalanță demnă de o cauză mai bună.

Împlinesc în curând 42 de ani. Și, dacă ar fi să fac o recapitulare a momentelor decisive din viața mea, în aproape toate aceste moment o femeie a fost cea care m-a făcut să aleg drumul cel bun. Sau, măcar, să nu aleg drumul greșit.

Diferența dintre cum gestionează un bărbat momentele esențiale și cum le gestionează o femeie cred că este subiect de premiu Nobel, jur :)) Mai ales dacă ne uităm la rezultate, nu neapărat la metode. Cred că noi, bărbații, ar trebui să mai trăim vreo trei vieți ca să ajungem cât de cât aproape de feng shuiul doamnelor noastre, de tactul lor, de optimismul lor, de modul de cele mai multe ori magistral în care reușesc să ne facă parte din decizia lor, cea care ne face să mergem împreună înainte :)

Vă mulțumim, doamnelor, că existați în viața noastră. Că ne faceți să fim mai buni și, pe alocuri, mai simpatici :)) Și că ne zâmbiți așa cum numai voi știți să o faceți. Pentru că zâmbetul vostru ne face să vrem să fim mai buni…

Bun, recunosc. M-a cam luat valul :) Pentru că eu, de fapt, trebuia să vă spun despre foarte faina campanie „De 50 de ani, DERO împrospătează România cu toată bucuria”. Doar că am vrut să fac o mică introducere. Și m-am lăsat prins de emoția care mă cuprinde când mă gândesc la doamnele care mi-au marcat viața. Și care încă o mai fac :) Așa că vă rog să iertați un blogger bătrân, sentimental și pe alocuri simpatic pentru divagațiile de mai sus :)

14344344_862406443895625_856535260641658339_nDoamnelor, hai că acum vă spun despre campanie :)) Căci puteți câștiga o grămadă de premii, oferite cu bucuria inclusă precum TVA de DERO. Cu mențiunea că vorbim despre o campanie aniversară pentru că DERO sărbătorește 50 de ani de când face parte din viața românilor!

Există trei categorii de premii:

Premii surpriză. Tot ce trebuie să faceți este să trimiteți un smile “:)” la numărul de telefon 1899 (tarif normal). Și primiți pe loc niște premii surpriză. Simplu. Cu bucurie :)

Unul din cele 5.000 de produse DERO 2în1 lichid de 1,4 l. Cum procedați: la achiziția oricărui produs marca DERO și înscrierea prin SMS la 1899 a numărului bonului fiscal și al magazinului de unde a fost cumpărat produsul și intrați într-o tragere la sorți.

Marele premiu de 50.000 RON, pentru multe momente de bucurie și prospețime. Cum procedați: la achiziția oricărui produs marca DERO și înscrierea prin SMS la 1899 a numărului bonului fiscal și al magazinului de unde a fost cumpărat produsul și intrați într-o tragere la sorți.

Aveți și o aplicație pe facebook unde puteți câștiga premii. Și pe pagina de facebook (dați-i un Like, zic!) o să primiți tot felul de informații despre produse, promoții și alte chestiuni ce țin de viața brandului DERO, care face parte din viața voastră :)

Doamnelor, vă urez mult succes! Și vă trimit un zâmbet mare cât China :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)