ebook despre fundraising sau cum să taci și să faci :D

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Vă recomand acest ebook despre fundraising scris de simpatica stiambilă Cristiana Ionescu (de o energie absolut colosală!). Stați relax, nu o să deveniți brusc niște Chuck Noris ai fundrasingului. Nici un ebook, nici o carte, nici nimic nu vă poate transforma peste noapte în așa ceva. Pentru că și în fundraising, fix ca în orice altă meserie (dacă nu ați înțeles până acum că și asta este o meserie, apoi nașpa…) durează mult până să ajungi departe. Doar că, vorba chinezului bătrân, o călătorie de 1 milion de kilometri începe cu primul pas. Iar acest ebook despre fundraising este un prim pas excelent, zic.

Ce o să găsiți în acest ebook despre fundraising

ebook-despre-fundraisingMi-a plăcut din start ce sfat dă Cristiana fundraiserilor: ”Să vorbească 10% din timp și să asculte 90% din el!”. Doamne, câtă dreptate are… M-am intersectat și eu (deh, viață de blogger) cu o grămadă de oameni care – spus pe șleau – cereau bani pentru niște cauze. Și de multe ori, din păcate, parcă vorbeam cu turcii, ca să zic așa. Pentru că mulți dintre ei erau interesați doar să îți livreze mesajele de solicitare și erau cvasi-absenți când venea vorba să ceri informații suplimentare, să pui niște întrebări, să afli mai multe. Indiferent ce îi întrebai, ei poc iar cu textele învățate. Și te cam bășică asta…

O să găsiți tot felul de tips and tricks (de alea gen basic; doar că înfiorător de puțină lume le aplică, este ceva uluitor…) despre cum să deveniți fundraiseri mai buni. Printre ele – aici iar vin și spun că fantastic cu câtă ușurință trecem peste puterea lui ”mulțumesc”! – și faza cu transmiterea de mulțumiri celor care au contribuit. O chestie basic, v-am spus, dar pe care foarte puțină lume o prestează.

Cum puteți primi acest ebook despre fundraising

Simplu ca ”mulțumesc” (dacă înțelegeți ce vreau să zic :D). Intrați pe siteul Dreamcatchers Romania, completați formularul din linkul de descărcare (din josul paginii) – ocazie cu care vă recomand să bifați căsuța cu abonatul la newsletter, desigur – și gata, aveți ebookul. Bine, mai trebe să îl și citiți, desigur, nu să îl puneți în folderul ăla cu ”de citit mai târziu”, pe care toți îl avem și la care revenim din părți :))

Acestea fiind spuse, succes la fundraising. Și la spus ”mulțumesc” :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)