Maria Cojocaru, vocea proiectului muzical din Germania Bürger7

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Aflu de la musiu Mircea Hodârnău că sibianca Maria Cojocaru a fost cooptata de curand in cadrul unui proiect muzical din Germania. Proiectul ”Bürger7” este un omagiu adus Transilvaniei natale, un proiect pentru prietenii din toată lumea.

burger7_2016Prin muzica lor, membrii trupei vor să demonstreze că nu există graniţe lingvistice sau bariere muzicale, folosind pasaje de folclor și dialectul săsesc în compoziţii. Formatia are lansat pana acum albumul “Transylvanica”, iar zilele trecute si-a lansat noul single, intr-o noua formula.

Lansarea melodiei si a videoclipului “Free” a avut loc in Germania si Romania. Acesta este primul videoclip pe care trupa il realizeaza in noua formula: Erhard, Uwe, Leon si mai noii colegi, Maria Cojocaru (voce) si Ovidiu Cristian (tobe).

Maria Cojocaru, noua solista a trupei si fosta participanta la concursul Vocea Romaniei, a fost invitata vineri, 4 noiembrie a.c., la Medias, la Radio Ring si la Nova TV, pentru interviuri.

“Ma bucur ca am ajuns sa lucrez cu acesti oameni, nebuni si frumosi. Am reusit sa facem piesa asta, care pe mine m-a dat gata ca si concept. Nu am abordat inca stilul country-rock. Versurile sunt foarte simple si ajung usor la suflet. Conceptul in sine m-a fermecat. Astept cu nerabdare viitoarele piese si concertele cu Burger7”, spune Maria Cojocaru.

Filmarile videoclipului s-au facut in Franta, Germania si Romania, de catre producatorul de filme documentare Joachim Stall, cu care Burger7 au lucrat si la filmul „Libertate in pantofi de copil”, documentar care a fost prezentat anul trecut la Astra Film Festival si care va avea si o continuare.

La evenimentele organizate de Burger7 sunt invitati tineri, pentru a afla cum dictatura si comunismul si-au pus amprenta asupra mai multor generatii din Europa de Est. Erhard Huegel si Uwe Pelger isi vor povesti propriile experiente din anii `80 si vor aduce in discutie cat de importanta este libertatea. Trag, de asemenea, un semnal de alarma, impotriva tuturor formelor de rasism, prejudecata si discriminare.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)