Bose SoundSport, căștile wireless numa’ bune dacă le aveți cu alergarea :D

Ca să o zic pe aia adevărată, mie îmi place genul de căști over-ear (cred că sunt mai old school sau ceva… :D). Iar din categoria asta vă recomand să treceți pe wish list Bose QuietComfort 35, au funcția aia beton de anularea zgomotului, le-am testat și pot să vă spun că senzația este de aia de ridici sprânceana. Mai ales în avion, acolo sunt fix ce trebe!

Dar, la insistențele lui Cristian Florea (”boșorogule, ia vezi cum sună și astea tinerești”), am luat la alergat și căștile wireless Bose SoundSport. La popriu, zic, la alergat. Pentru că – mi s-a șoptit în cască :D – sunt foarte bune pentru așa ceva. Drept pentru care mi-am pus să sune ultimul album Megadeth (dap, tot rocker rămân, indiferent de cât îmi arată vârsta din buletin) și am pornit la treabă.

Ce mi-a plăcut la Bose SoundSport

bose-soundsportÎn primul rând, mi-au cam zdruncinat încăpățânarea mea de a nu fi fan căști in-ear. Pentru că, simplu spus, Bose SoudSport nu sunt de nici o culoare intruzive (asta nu îmi place mie la genul ăsta de căști), ca să zic așa. Pentru că sistemul de prindere – sau cum i se zice – vin foarte natural, fără să te deranjeze deloc.

Bateria. Ține vreo 6 ore în regim de dat la forjă cu sonorul la maximum. Mai mult de atât nu prea ai ce să le ceri, zic. Iar de încărcat de la 0 la full nu îți ia mai mult de 2 ore.

Conectivitatea wirelesss. Merge brici. Nici un fel de sincopă, totul a mers ca riffurile bestiale ale chitaristului Kiko Loureiro de pe ultimul album Megadeth! Sigur, am iPhone, poate și asta ajută #aroganță :D

Greutatea. Normal, vă așteptați de la niște căști de astea mici să fie ușoare, e cum e TVA la prețuri, inclusă faza asta :)) Doar că, având în vedere cât sunt de deștepte (apropo de bateria care ține de uiți de ea), faptul că au o greutate de doar 23 de grame este un mare plus.

Ce nu mi-a plăcut la Bose SoundSport

Faptul că sunt in-ear. Dap, am revenit la obsesia mea, sunt un fixist! Dar, pe de altă parte, jur că ai arăta la alergat cel puțin ciudat cu niște ”polonice” over-ear când alergi :))

Oricum, nu trebe să mă credeți pe mine pe cuvânt. Mai bine mergeți să testați produsele Bose în showroomul lor din  Calea Floreasca nr. 77, București. E deschis de luni până sâmbătă, în intervalul 10:00 – 19:00. O să stați cam mult acolo, căci o să vă placă, dar asta face parte din joacă, zic :)

bose-soundsport

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.