Foarte tari căștile Bose QuietComfort 35 cu anularea zgomotului!

Auzisem despre căștile Bose QuietComfort 35 (apropo, când pronunțați Bose, ia luați de aici pronunția corectă: băuz. Serios, așa se pronunță corect :D) încă de când s-au lansat. Mi-au șoptit în cască (dacă îmi permiteți expresia) unii așa, mai audiofili, care îmi susurau că sunt beton din pricină de Noise Cancelling. În afară de faptul că am înțeles așa, tradus furculition, ce înseamnă asta, la altceva nu m-a dus capul :)) Dar, curios să văd care-i jmekeria, le-am luat în teste.

20160822_134946359_iOSAm plecat de la biroul Kooperativa 2.o înspre o întâlnire cu căștile pe urechi. Când le-am dat drumul, nu am simțit mare lucru gen ”uau” sau ceva. Doar că, la un moment dat, în timp ce ascultam ultimul album Fates Warning (subțirel; nu zic mai mult), am ajuns în zona Piața Victoriei. Și mi-am dat seama că ceva nu e în regulă. Și am realizat că nu auzeam absolut nimic din acel zgomot ambiental, pe care îl auzi cu celelalte căști.

Am oprit muzica. Să văd dacă fără muzică se menține senzația asta ciudată, de liniște cam freaky :)) Dap, tot așa. Abia ce se auzea ceva, ceva acolo din zumzetul de mașini și alte zgomote ale orașului. Ăla a fost momentul în care am făcut, cu adevărat, ”uau!”. Pentru că funcția asta de Noise Cancelling (înțeleg că e pantentată de Bose) este beton de beton!

Mi se pare excelentă, spre exemplu, pentru cei care călătoresc mult în mijloace de transport cu zgomot ambiental mare. Avionul este primul pe listă, clar. Dar mai puteți pune în top și anumit garnituri de metrou, anumite ”rate” ale transportului urban sau – ca să ne lăsăm imaginația să zburde :D – când vă deplasați cu tractorul între două piscuri montane :D

castile bose quiet comfort 35Altfel, strict muzical, adică dacă am face abstracția de acesta funcție de anulare a zgomotului excelentă, nu prea ai ce să le repreoșezi căștilor, chiar nu ai. Sună bine din toate punctele de vedere. Doar că, vedeți voi, nu prea pot eu să analizez astfel de chestiuni. Căci tot lipit de Noise Cancelling am rămas :))

Altfel, vorbim de căști wireless, cu conectivitate prin bluethoot și cu autonomie de 20 de ore, ceea ce este mai mult decât decent (dacă le folosiți cu fir, autonomia crește la 40 de ore – sistemul Noise Canceling are nevoie de alimentare separată).

Apropo de căști wireless, tot am vrut să vă întreb: care-i faza de unii credeți că wireless se aude mai prost decât prin fir? Serios, întreb… În fine.

Bun, ok, rămâne faza cu prețul. Care nu e la îndemâna oricui: cam 1.700 de lei. Dar, pe de altă parte, nici Bose Bose QuietComfort 35 nu sunt căști de dat pe mâna oricui, dacă înțelegeți ce vreau să zic :D

Quiet_Comfort_35_024_HR

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Foarte tari căștile Bose QuietComfort 35 cu anularea zgomotului!”

  1. Incearca si Beats wireless studio. Cred ca sunt mai „tari” si stiu sa faca mai multe (mai ales cu un iphone). Pretul… tot cam pe-acolo.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.