Și suma de1.500.000 de lei de la PROFI merge către ONGurile… :D

Șase ONG-uri cu proiecte în favoarea copiilor au primit astăzi susținere în valoare totală de 1.500.000 de lei la încheierea celei de a treia ediții a campaniei sociale Împreună cu tine, PROFI salvează destine!.

profi-2016”Iubim copiii, si din 2010, când am inițiat PROFI te premiază, campania adresată școlilor, și până astăzi, la finalul actualei editii a mai recentei campanii Împreună cu tine, PROFI salvează destine!, magazinele noastre au investit masiv în proiecte sociale. Considerăm că o parte din orice profit al unei firme trebuie să se întoarcă spre comunitatea în care aceasta activează“,  a declarat Luminița Bunda, directorul de marketing al magazinelor PROFI. “Cea mai mare fericire pe care poate să o simtă o persoană este atunci când dăruiește ceva fără să aștepte nimic în schimb. Este un sentiment extraordinar pe care l-am trăit prin aceste campanii și pe care dorim să îl transmitem și clienților noștri, încurajându-i să fie cât mai implicați în comunitatea în care trăiesc.“

Desfășurată în perioada 22 august-30 octombrie 2016, Campania Împreună cu tine, PROFI salvează destine! a luat forma unei competiții de proiecte, fiecare ONG participant câștigând câte o sumă proporțională cu numărul de puncte acumulate în urma voturilor acordate de clienți.

Proiectele înscrise în concurs privesc șase domenii foarte importante pentru binele copiilor, iar premiile rezultate în urma clasamentului final se prezintă astfel:

Sănătate

Premiul I – 668.095 lei, pentru proiectul „Dotarea maternităților din România”, Organizația Salvați Copiii România.

“Mulțumim tuturor celor care și-au făcut cumpărăturile la Profi și au ales să susțină cauza Salvați Copiii. Împreună, vom da o şansă la viaţă bebeluşilor născuţi prematur, prin dotarea maternităţilor din România cu aparatură medicală performantă. Nu în ultimul rând, mulțumim Profi pentru șansa de a face parte din această campanie lăudabilă și pentru contribuția generoasă, cu ajutorul căreia vom achiziționa cel puțin 10 echipamente medicale, în județele unde nevoia este mai mare”,  a declarat Gabriela Alexandrescu, Presedinte Executiv Organizația Salvați Copiii.

Apărarea drepturilor copiilor

Premiul II – 274.357 lei, pentru proiectul „Centrul de Resurse pentru Adopție”, Asociația Ador Copiii.

“Pentru Asociatia Ador Copiii, participarea la campania Împreună cu tine, Profi salvează destine! a însemnat o ocazie extraordinară de a ne conecta cu oamenii minunati care cred în șansa copiilor abandonați de a avea o copilărie fericită, o familie adevărată! Fondurile mobilizate prin generozitatea Profi România și a oamenilor inimoși care au donat puncte către „Centrul de Resurse pentru Adopție” vor fi direcționate spre eficientizarea sistemului de adopții și creșterea numărului de copii adoptați în familii. În numele copiilor, vă mulțumim tuturor pentru încredere, sprijin și implicare!” afirmă Simona Czudar, Director executiv, Asociația Ador Copiii.

Educație

Premiul III – 257.727 lei, pentru proiectul “Fiecare copil în grădiniță”, Asociatia OvidiuRO.

„E o mare bucurie pentru noi să vedem cât de cunoscut este printre clienții Profi programul Fiecare Copil în Grădiniță și cât de important este el în ochii oamenilor. Atunci când ajuți un copil sărac să ajungă la grădiniță nu-i dai doar lui mai multe șanse la o viață mai bună — ci ajuți la construirea unei societăți mai bune pentru toți copiii noștri. Într-acolo vor merge toate fondurile din această campanie: ne vor ajuta să oferim educație timpurie de calitate celor mai vulnerabili copii din România”, a declarat Leslie Hawke, cofondator Asociația OvidiuRo.

Incluziune/servicii sociale

Premiul IV – 115.535 lei, pentru proiectul “Acasă pentru copiii în pericol de abandon”, Fundația Hope and Homes for Children România.

„Felicitari Profi pentru o campanie de Cause Related Marketing curajoasă și perfect implementată, așa cum puține companii din România au reușit să o facă. Impactul pentru organizațiile noastre este dublu: odată cel financiar, prin susținerea directă venită prin campanie, dar există și impactul social, prin faptul că platforma Profi ne-a dat posibilitatea să ajungem cu proiectele noastre la sute de mii de persoane care au fost incurajate să facă o alegere și să-și formeze o părere. Mulțumim Profi!” declară Otto Sestak, director național al Hope and Homes for Children România. 

Protecția mediului

Premiul V – 113.828 lei, pentru proiectul “Tinerii ambasadori în lupta cu schimbările climatice”, Fundația Terra Milleniul III.

“Fundația TERRA Mileniul III mulțumește clienților Profi pentru voturile primite, și-i asigură că sprijinul lor va face ca generațiile viitoare să fie mai pregătite în fața pericolului reprezentat de schimbările climatice”, a afirmat Lucian Știrb, reprezentantul TERRA Mileniul III. „Cu ajutorul PROFI, proiectul Tinerii Ambasadori în Lupta cu Schimbările Climatice va continua și în anul următor, ducând în școli un mesaj clar despre importanța protecției mediului. Campania Împreună cu tine, Profi salvează destine!, pe lângă faptul că ne oferă sprijinul financiar de care avem nevoie pentru a ajunge în cât mai multe școli, ne-a făcut să simțim un sprijin moral imens din partea oamenilor care s-au mobilizat pentru a susține cauzele participante.”

Cultură 

Premiul VI – 70.458 lei, pentru proiectul “Festivalul Internațional de Film pentru Copii KINOdiseea”,  Asociația Culturală Metropolis.

“Mulțumim tuturor celor care ne-au votat! Asta arată că pentru unii oameni, cultura chiar joacă un rol important în societatea românească. Ne bucurăm că am fost incluși în campania PROFI. Asteptăm pe toată lumea la festival, să vadă cele mai bune filme pentru copii ale momentului, începând cu 10 noiembrie”, a declarat Daniel Mitulescu, directorul Festivalului Internațional de Film pentru Copii – KINOdiseea.

Cu aproape 11 000 de angajați care lucrează în 468 de magazine din 232 localități, PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică din România, care continuă să se dezvolte într-un ritm de cel puțin 100 de magazine pe an.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Și suma de1.500.000 de lei de la PROFI merge către ONGurile… :D”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.