Cum ar fi să conduceți cu casca lui Mika Häkkinen pe Transfăgărășan sau pe Transalpina? :D

Ia vedeți faza asta. Că tot avem Transfăgărășanul, despre care dilimandrosul de Jeremy Clarckson de la Top Gear zicea că e cel mai fain drum din lume :D Mă rog, criteriul este ”dificil”, deci aici ar putea intra Transalpina…

Nokian Tyres va da startul duminică, 6 noiembrie, pe profilul oficial de Instagram @nokiantyreseurope, unui concurs care va avea ca premiu o autentică piesă de colecție nu numai pentru fanii F1: casca de curse orginală purtată de dublul campion mondial de F1, finlandezul Mika Häkkinen.

casca-mika-hakkinnenPilotul este ambasadorul oficial al brandului Nokian Tyres și personajul principal al noului spot TV difuzat în prezent în special în țările scandinave, dar și pe internet. Acest clip publicitar ilustrează prin hiperbole faptul că în timp ce ceilalți producători de anvelope își creează produsele doar dintr-un compus de cauciuc, Nokian Tyres adaugă acestui compus rezistență, precizie și tenacitate scandinavă. Mika interpretează desăvârșit această tenacitatea, iar casca cu autograful său, prezentată și în spot, poate fi acum câștigată de către fanii săi.

Mecanismul concursului este simplu – casca va fi oferită ca premiu celui care are cea mai mare nevoie de ea pentru a conduce pe cel mai dificil drum din Europa. Astfel că, participanții trebuie să fotografieze cel mai dificil tronson de drum pe care îl pot găsi și să dea share fotografiei pe Instagram, însoțită de hashtag-ul #likeMika.

La concurs se pot înscrie toți aceia care au adrese de corespondență în una dintre următoarele țări: Republica Cehă, Polonia, Germania, Italia, Franța, Bulgaria, România, Austria și Elveția.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Cum ar fi să conduceți cu casca lui Mika Häkkinen pe Transfăgărășan sau pe Transalpina? :D”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)