Lăsați lucrurile mari, uitați-vă la cele mici, sunt chiar în fața voastră

Ce vedeți în titlu, zice unul din personajele filmului ”Trăiește clipa”. Un film indian. Dap, indian. De Bollywood. Dacă ați început să zâmbiți ironic, să știți că nu vă învinovățesc. Știu feelingul, așa am fost și eu multă vreme.

Numai că, vedeți voi, încercați să vă gândiți la un clișeu care vă enervează și care, după caz, lumea îl folosește în ceea ce vă privește. Nu-i așa că aveți o tonă jumate de argumente că este doar un clișeu, nu ceea ce vă caracterizează 100%? Nu-i așa că nu vă place ca lumea să vă judece doar din perspectiva acestui clișeu? Păi atunci voi de ce o faceți când vine vorba despre filme indiene?

14523298_1120907697993036_654139282233294355_n”Trăiește clipa” este un film pe care îl recomand tututor. Dar mai ales îl recomand celor care, din diverse motive, au uitat de viața lor și de viața celor dragi. Îl recomand celor care, în numele unui viitor luminos, au uitat să trăiască în prezentul plin de nuanțe. Îl recomand celor care mai au șansa de a se regăsi înainte de a se pierde de tot căutându-se prea tare.

Nu o să vă povestesc despre ce este vorba. Nu neapărat pentru că ”nu se face”. Ci pentru că ați pierde foarte mult din supriza pe care o să o simțiți când o să vedeți filmul. Bine, dacă sunteți ca mine, o să vă fie un pic greu să treceți de primele 15 – 20 de minute, când chiar mă întrebam ce caut eu să văd un astfel de film :)) Dar apoi urmează momentul de ”uauuuu…”, când lucrurile o iau alandala și filmul devine captivant.

Evident că se dansează în film :)) Dar și aici am avut o surpriză de auto-percepție, cum ar veni. Căci mi-a plăcut, zău… :)) Dap, știu, sună nașpa, dar mi-a plăcut. Mai ales că este vorba de dans în doze moderate, deci doar cât să îți învioreze feng shuiul :D

Ah, muzica. Foarte bune câteva piese! Doar să vi le imaginați cântate în română sau în engleză (dacă nu puteți trece de bariera de limbă, ca să zic așa) și nu pe stilul ăla vocal indian. Cel puțin piesa-temă este beton, o să vedeți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: