Teatrul Apollo111 începe să decoleze! Să îi urăm succes, zic :D

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Teatrul Apollo111 își va deschide ușile pentru public începând din luna noiembrie, punând la dispoziția acestuia un concept inedit pe piața culturală din România.

Noutățile oferite de Apollo111 constau în formatul pe care il propune, în care fiecare producție are la dispoziție doar șase săptămâni de joc și faptul că fiecare an/stagiune va avea un curator diferit. Artistul desemnat pentru acest rol va fi invitat să propună o temă pentru anul respectiv, urmând ca piesele jucate în acea perioadă să fie în concordanță cu subiectul ales.

„Am construit Apollo111 dintr-o nevoie pe care am sesizat-o pe piața de teatru privată. Cererea pentru spectacolele de calitate a crescut datorită numărului mare de producții independente. Venim astfel în întâmpinarea publicului cu un spațiu performant și spectacole ce vor purta marca Apollo111. Spațiul nostru va fi mai mult decât un simplu teatru, va fi locul potrivit pentru socializare, în care arta se manifestă în toate formele ei”, declară Bogdan Dumitrache, actor și co-fondator Apollo111.

Realizat cu sprijinul BRD – Groupe Société Générale, obiectivul proiectului este de a pune la dispoziția publicului un mediu propice dedicat producțiilor teatrale independente și artiștilor contemporani.

Apollo111 va reprezenta mixul perfect între vizionarea celor mai bune spectacole, clasice și contemporane, și un spațiu de comunicare între public și artiști, antreprenori din domeniul creativ sau personalități din domeniul cultural.

„Teatrul are darul de a săpa adânc în ceea ce se întâmplă în jurul nostru. Ne face să devenim mai empatici în societate. Pentru a fi în ritm cu lumea care se tot explorează pe sine, la Apollo111 încercăm să facem un teatru ancorat în trecutul recent, care să disece teme vii ale societății românești. Lumea se schimbă de la o stagiune la alta, iar direcția artistică a Apollo111 predă ștafeta, an de an, unui om cu o altă viziune. Dincolo de scenă, subsolul clădirii Universul speră să găzduiască nu doar artiști, ci și oameni normali cu nerv artistic”, anunță Cătălin Rusu, co-fondator Apollo111.

Primul an va fi curat de către actorul Bogdan Dumitrache, iar tema de debut pune accentul pe o abordare interdisciplinară între teatru și film. Primele trei piese jucate vor fi:

„Ali: Frica mănâncă sufletul”, în regia lui Radu Jude
„Sieranevada”, în regia lui Cătălin Mitulescu
„După ploaie”, în regia lui Alex Maftei

Al doilea an va fi curat de către regizorul Radu Afrim.

Piesa „Ali: Frica mănâncă sufletul” va fi pusă în scenă pentru prima dată în data de 10 noiembrie, iar biletele vor fi în curând disponibile în rețeaua www.blt.ro. Mai multe informații despre Apollo111 pot fi găsite pe platforma www.Apollo111.ro și pe pagina de Facebook a teatrului: www.facebook.com/Apollo111.ro.

apollo-speakeri

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)