100 de jucători străini la Turneul Internațional de Bowling din România IBIBO 2016

IDM Bucharest International Bowling Open (IBIBO), singurul turneu internaţional de bowling în sistem open din România, desfășurat sub egida World Bowling şi European Tenpin Bowling Federation (ETBF), deschide competiția la IDM Club Bucureşti, cu 150 de jucători înscriși, din 15 țări. Dintre aceștia, aproximativ 100 de jucători sunt străini.

La cea de-a șaptea ediție IBIBO, care se desfășoară în intervalul 08 – 16 octombrie 2016, sunt puse în joc premii de peste 27.000 de euro, cea mai mare valoare oferită până acum.

ibibo-2016„Vom asista anul acesta la o ediție cu un nivel tehnic extrem de ridicat. Jucătorii înscriși la IBIBO 2016 sunt foarte tehnici, iar ungerea pistelor, cu un pattern de tip sport, specifică celor mai renumite competiții internaționale, este foarte dificilă și va crește competitivitatea jocului. Spectacolul este deja o obișnuință la IBIBO, turneu care menține România pe harta competițiilor profesioniste de bowling. Iar anul acesta, cu atât mai mult, ne așteptăm la o competiție explozivă pe pistele singurului turneu internațional de bowling din România, la care participă unii dintre cei mai buni jucători ai momentului,” spune Marius Briciu, director IDM Club și managerul echipei de organizare a IBIBO 2016.

În turneul din acest an sunt înscriși numeroși jucători de top, inclusiv britanicul Paul Moor, aflat pentru prima oară la o competiție din România, ocupant al locului șapte în clasamentul European Bowling Tour (EBT). Thomas Larsen, jucător de origine daneză, numărul 10 în clasamentul EBT și ocupantul locului secund la IBIBO 2015, participă și la ediția de anul acesta.

Printre cei mai importanți jucători de bowling înscriși la turneul IBIBO 2016 sunt și campionii irlandezi Barry Foley și Paul Stott, precum și americanul Christopher Boyd.

Din România, și-au anunțat participarea aproximativ 50 de jucători, dintre care 12 fac parte din lotul național lărgit de bowling. Favoriții români în finala din acest an a competiției sunt Cătălin Gheorghe, Marius Bălan, Lucian Paraschiv și David Orlanda. Anul trecut, trei români s-au clasat în primii opt jucători ai turneului pe pozițiile a șasea, a șaptea și a opta, astfel: Lucian Paraschiv, Romeo Gagenoiu, respectiv Victor Dumitrașcu.

Câștigătorul IBIBO 2016 este premiat pe 16 octombrie, la IDM Club Bucureşti

Turneul internaţional de bowling IDM Bucharest International Bowling Open are două categorii de participanți: A (clasă profesionistă) şi B (clasă semiprofesionistă), în funcția de media de joc a fiecărui participant. În categoria A sunt prezenţi jucătorii cu medii foarte mari (între 180 şi 300 de popice), iar în ceea ce privește clasa jucătorilor semiprofesionişti, media de joc este de 180 de popice.

Finala turneului IBIBO va avea loc duminică, 16 octombrie, începând cu ora 19:30 și va fi transmisă în direct de Sport.ro. Accesul spectatorilor este liber pe tot parcursul turneului, care va putea fi urmărit și pe pagina oficială a competiției.

Lista partenerilor și susținătorilor IBIBO 2016 cuprinde următoarele companii: Kegel, Sivissidis team, First Advertising. Anul acesta, în preajma competiției IBIBO 2016, producătorul de bile Storm lansează două modele noi: Phaze II și Street fight.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.