S-a arătat dreptatea, în sfârșit! Jurații de la Vocea României au devenit desene animate :D

super-chinezuUnii dintre voi mai țineți minte când, prin grija Unicredit, am devenit Super-Chinezu. Fix la asta m-am gândit când am văzut cum au ajuns jurații de la Vocea României desene animate :)) Ziceți că nu suntem din același film, vă provoc! :D

Dupa ce timp de 4 editii a noului sezon Vocea Romaniei, juratii au facut glume intre ei ca arata precum Rahan (Smiley), D’Artagnan (Moga), Sandokan (Chirila) si Sandy Bell (Loredana), Loredana s-a gandit sa dea viata fanteziilor lor.

Asa ca fiecare dintre jurati a primit cate un desen super amuzant in care a fost transformat in personajul copilariei pe care l-au tot mentionat in show. D’Artagnan a devenit un romantic blajin cu chipul lui Marius Moga, Rahan si-a schimbat culoarea parului, dar nu si naravurile odata ce a luat chipul lui Smiley, Sandokan a ramas la fel de suparat si de razboinic si cu chipul lui Tudor Chirila, iar Sandy Bell a devenit foarte sexy sub personalitatea Loredanei.
Cum nimeni nu ii atribuise niciun personaj lui Pavel Bartos, Loredana l-a transformat in… Super Gel.

“Am vrut sa le daruiesc o amintire cu acesti super eroi pe care i-am impersonat, fara sa vrem, in aceasta editie de la Vocea Romaniei”, a spus Loredana explincadu-si gestul.

Desenele au fost realizate in colaborare cu echipa supererou.ro, aceeași echipa vinovata pentru benzile desenate Harap Alb continua si TFB (tinerete fara batranete).

Cadoul Loredanei a venit la fix cu comentariile juratilor din emisiune: “ma uit la scaunele juratilor si vad niste adulti transformandu-se in niste copii”, a spus Smiley pentru ca putin mai tarziu Moga sa comenteze “toti suntem copii, tot ce se schimba e pretul jucariilor”, iar Chirila sa admita ca a fost indragostit de fata frumoasa care aparea in desenele cu Sandokan din copilaria lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.