Faină asta! Bloggerii au acordat premiul Cocktailul Blogoholic la Barmaniada :D

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Marți, 27 septembrie, Barmaniada a desemnat câștigătorul titlului de Mixologul Anului 2016 în România. Cei mai talentați barmani mixologi s-au reunit într-o atmosferă plină de energie și creativitate la Nomad SkyBar, în cadrul competiției Barmaniada, cel mai important eveniment anual din domeniul bartending-ului, aflat la cea de-a şaptea ediţie.

Premiul pentru Cocktailul Blogoholic a fost desemnat de reprezentanți ai blogosferei românești și a fost înmânat lui Alexandru Ioniță (București). Alexandru a impresionat juriul format din Cristian Florea, Edi Enache, Cristina Bazavan, Aleka Sarah, Alexandru Sîrbu, Roxana Bursuc, Irina Manole, Ștefan Roșioară și Andra Nicula, printr-un cocktail concept inspirat de filmul londonez de comedie, pe care l-a denumit Deadr Alive. Combinația surprinzătoare de vodcă infuzată cu ardei iute, suc de rodii, gin, oțet de vișine sau fructe roșii a fost favorita mesei de jurați blogoholici.

Câștigătorii Etapei de Mixologie sunt Sorin Becheanu (București), Andrei Mocan (Brașov) și Mihai Fetcu (Brașov). Sorin Becheanu a câștigat o vizită în Londra și s-a calificat direct în Finala Globală  Beefeater MIXLDN, cea mai mare competiție de mixologie din lume pe categoria de gin, precum și un premiu în valoare de 400 Euro. Ceilalți doi câștigători au primit premii în valoare de 300 Euro – locul al II-lea și 150 Euro pentru cel de-al treilea loc al podiumului.

Aceștia au impresionat juriul cu cocktailuri concept inedite care le-au pus în valoare atuurile profesionale, dar și pe cele personale. Sorin Becheanu, câștigătorul titlului de Mixologul Anului 2016, a creat un cocktail concept, Classified, sub forma unui agent secret a cărui singură misiune era să fie cel mai bun cocktail al anului, având ajutoare inedite precum sirop de soc, kiwi și busuioc. Andrei Mocan a impresionat juriul printr-un cocktail clasic, Orange Gimblet, ale cărui nuanțe de lichior de portocală, sirop de bezele și honey bitter i-au adus fericitul loc II în competiția celor mai buni mixologi. Cocktailul lui Mihai Fetcu a avut ca protagosniste aromele puternice din plante și mirodenii. Astfel, Mihai a câștigat locul III al competiției cu Half Past Bitter, o băutură cu accente fructate, dar și de ceai negru.

De asemenea, participanții au avut de preparat două cocktailuri pe bază de gin și un cocktail nonalcoolic, cocktailuri ce au ieșit în evidență prin ingrediente surprinzătoare ca indian tonic water, matcha tea, lichioruri japoneze, busuioc, rozmarin, suc de lychee, rodii, sirop de lemon grass, soc, lavandă, puree de blueberry, apă de trandafir sau oțet de vișine.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Faină asta! Bloggerii au acordat premiul Cocktailul Blogoholic la Barmaniada :D”

  1. Pingback: Ştirile din Coconul Online – 27 septembrie – 4 octombrie 2016

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)