PROMOTIFUL ACME promite construcţia unei promoţii online în ore, nu săptămâni

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Asta este din ciclul ”am primit, vă dau de știre” :)

Grupul Mediapost Hit Mail lansează, sub brandul umbrelă PROMOTIFUL, platforma ACME, un concept unic destinat organizatorilor de promoţii online. PROMOTIFUL ACME promite realizarea unui website de promoţie complet (customizare vizuală integrală pe specificul brandului, mecanică de promoţie, raportare în timp real) în câteva ore, comparativ cu modelul tradiţional în care durata se putea extinde chiar şi la câteva săptămâni.

Construcţia site-ului de promoţie şi alegerea mecanicii promoţionale se fac extrem de simplu, chiar şi de către o persoană fără cunoştinţe tehnice.

monitor1Costul poate fi chiar şi de 10 ori mai mic decât în modelul tradiţional. Concret, cu un buget sub 1000 de euro, un marketer poate construi în mai puțin de o zi un site complet de promoție, cu tot cu mecanica aferentă, precum și eventuale integrări cu SMS sau aplicații de Facebook. Astfel, marketerii câștigă timp şi bani pentru o campanie de comunicare mai bună în jurul promoției.

PROMOTIFUL ACME înglobează experiența de aproape 20 de ani în promoții a grupului Mediapost Hit Mail și include toate mecanicile uzuale de promoţie: tragere la sorţi, momente norocoase, concurs foto, pariază pe preţul corect, trimite un bon de casă şi altele. Toate acestea sunt implementate optim din punct de vedere al experienţei de navigare, indiferent de device (telefon mobil, tabletă, desktop).

În plus, în platformă sunt incluse toate sistemele anti-fraudă, optimizările și know-how-ul care vin doar din experiența practică a celor care au lucrat efectiv, hands-on, promoții multiple, din toate domeniile de activitate.

Platforma este accesibilă oricui, indiferent de segmentul de activitate, mărimea companiei sau disponibilitatea unui departament de comunicare sau IT.

Programatorii, oamenii de marketing şi comunicare trebuie să aibă mai mult timp pentru proiecte care să-i dezvolte atât pe ei personal cât şi industria din care fac parte. Am pus în PROMOTIFUL ACME toată experienţa noastră în domeniu, acumulată în organizarea a sute de promoţii pentru a elibera cât mai mult marketerii, agenţiile şi programatorii de sarcinile care pot fi automatizate.

Când am început să dezvoltăm PROMOTIFUL ACME, acum 10 luni, ne-am dorit să producem o soluţie software pe care să putem scrie cu sinceritate<Turning Mondays into Fridays for digital marketers>. Cred că am reuşit!”  declară Cătălin Răescu, Product Manager, PROMOTIFUL ACME.

Cum se poate testa PROMOTIFUL ACME?
Testarea este gratuită. La adresa http://demo-acme.promotiful.com există un demo vizual pe un brand ipotetic de ciocolată, iar un login gratuit în interfaţa de administrare poate fi obţinut accesând http://www.promotiful.com/generate-login

Despre grupul Mediapost Hit Mail
Grupul Mediapost Hit Mail și-a început activitatea în domeniul marketingului relaţional integrat în anul 1997 şi este deţinutîn prezent de către grupul francez La Poste. Grupul îşi desfăşoară activitatea în marketing în birourile din Bucureşti, Sofia şi Cluj-Napoca. În 2015, cifra de afaceri consolidată a depășit 36 milioane de lei.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)