#PoateVăInteresează

În 1-2 octombrie, la Călăraşi, se va desfășura cea de-a treia ediție Cursa Dunării Călărășene, competiție dedicată tuturor celor care iubesc provocările, adrenalina, dar mai ales mersul pe două roți. Orașul de la malul Dunării va fi luat cu asalt de pasionații de ciclism și concursuri offroad din toate colțurile țării. Cursa de şosea este ultima etapă din Road Grand Tour, cea mai importantă competiţie de şosea din România, inițiată de Alex Ciocan. De asemenea, evenimentul va găzdui și cea de-a doua ediţie a Campionatului Naţional de Tandemuri. Anul trecut au participat 11 echipaje, anul acesta sunt așteptate peste 15 echipe la start. Cursa de MTB și cursa prichindeilor se va desfășura pe un traseu mirific, pe Insula Mare a Ialomiței, înconjurați de Dunăre.

Peste 250 de pisici din toate colțurile lumii vor fi admirate la Expoziția Internațională Felină de Toamnă – SofistiCAT, care va avea loc în zilele de 1-2 octombrie la Pavilionul C 5 din complexul Romexpo, București.

Pe data de 1 Octombrie, începând cu ora 20:00, Arenele Romane vor găzdui lansarea proiectului vizual cu caracter caritabil ANGELS, creat de fotograful Alex Csiki. Încasările obținute în urma vânzării lucrărilor vor fi direcționate integral către Tedy Ursuleanu, supraviețuitoare a incediului din Colectiv. Accesul publicului este liber şi va avea loc începând cu ora 18:00. Vocea evenimentului va fi asigurată de cunoscutul om de radio Andrei Gheorghe.

Luna septembrie marcheaza aniversarea cu numarul 12 a CEL.ro, companie care detine locul 2 pe piata de electro-IT din Romania. Momentul aniversar este sarbatorit cu reduceri masive si lansarea unei noi interfete a site-ului.

Grădina Sticlarilor – sâmbătă și duminică, 1 și 2 octombrie, începând cu orele 16, pe Strada Vasile Lascăr numărul 36 la “Grădina Sticlarilor 2” – este o gură de aer proaspăt în Centrul Capitalei. Aici se adună artiști de toate felurile și iubitori de artă pentru a petrece timp de calitate împreună. Vă așteptăm cu struguri în vie și cu demonstrații de arta sticlei, să ne bucurăm de primele raze ale toamnei împreună. Vom face cunoștință cu sticla, îi vom testa limitele și posibilitățile și ne vom familiariza cu tehnicile de bază în modelarea acesteia.

Ediția 2016 a Festivalului Științelor se va desfășura între 28 septembrie și 3 octombrie 2016, pe tematica „Orașelor verzi”. Organizat de către Ambasada Franței în România, Institutul Francez din România și asociația Secular-Umanistă din România, cu sprijinul BRD – Groupe Société Générale, evenimentul va cuprinde conferințe, vizite de parcuri naturale și de clădiri „verzi”, proiecții de filme, activități pentru copii și o expoziție pe durata întregii săptămâni la Institutul Francez din București.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)