Știați că există Asociația Bloggerilor Olteni cu acte în regulă? :D

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Că bloggerii din Craiova îmi sunt dragi de foioioi, asta cred că mulți bănuiți deja. Lasă că, de fiecare dată când ajungem acolo, ne bem berile corespunzătoare, cu hlizeala inclusă precum TVA :)) Dar ideea este că ajungem des acolo pentru că fac lucruri!

Și le fac cu atâta simț de răspundere încât au înființat Asociația Bloggerilor Olteni, cu acte în regulă, la tribunal. Cu care intreprindere au început să miște cu un talent deosebit. Ultima isprava se numește proiectul ”Stop abuzului de alcool!”, realizată împreună cu Asociația Evolve. Practic, bloggerii olteni au depus un proiect în cadrul inițiativei ”Heineken pentru comunități” și au câștigat finanțarea!

Sunt mândru de voi, măh! Al dreaqu de mândru :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Știați că există Asociația Bloggerilor Olteni cu acte în regulă? :D”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)