Vă aștept la Social Media Trends! Participare gratuită, io MC și speaker, de astea :D

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Notă: Textul de mai jos ar fi trebuit să fie despre Social Media Trends din cadrul Buyer Point International, evenimentul cu participare gratuită (dar cu înscriere prealabilă), unde eu am onoarea de a fi MC și o lecuță de speaker, adicătelea vă aștept să vă înscrieți ca și când…  :D Doar că m-am luat cu chestii de astea de coracon și ia uitați și voi ce a ieșit… :)

———–

teambuilding-kooperativaNu știu dacă v-am spus vreodată (nu cred, dar sunt bătrân și s-ar putea să mă înșel… :D), dar sunt tare mândru că, în cei 9 ani de când o ard prin social media, unul din tovarășii de încredere pe care mi i-am transformat în prieteni este Claudiu Ciobanu.

Nu vă trec acum prin istoria noastră, care a început să se sudeze alături de cei din DreamTeamRO și care a continuat cu prietenia dintre copiii noștri, deplasări făcute împreună, căci astea sunt deja de astea de aproape legendă :D) Ci vreau să vă spun despre ce a făcut Claudiu pe linie profesională, dacă vreți, în toți acești ani. Activitate pentru care are întreaga mea apreciere (na, am spus-o, a dreaqu de arogant care sunt :D).

Când Claudiu a dat drumul portalului retail-fmcg.ro l-am încurajat și l-am susținut cum am putut. Doar că atunci nu eram constituiți în Kooperativa 2.0, deci posibilitatea de a-l ajuta cu adevărat a fost cam redusă. Așa că musiu Claudiu s-a apucat și a tras și a tras și a dus în spate toată șandramaua retail-fmcg.ro. Abia la un moment dat, Claudiu a devenit membru Kooperativa 2.0 și am putut cu adevărat să mai punem și noi umărul (mai ales Vlad Dulea :D).

Proiectul a crescut foarte frumos, iar acum este punct de reper pentru industrie. Dar Claudiu nu s-a oprit aici și a dat drumul după cum urmează: bricoretail.ro și electroretail.ro. Un mic mogul, știu :D Dar lăsați că a făcut multe fapte, ca să zic așa. Și apreciați determinarea și voința de a face lucruri, nu de a sta pe loc. Un mindset care pentru mine este adevărată muzică…

microfonsacouEi bine, pe lângă ceea ce înseamnă prezență online, Claudiu a început să facă niște mișcări pe zona de evenimente. Când a venit la noi la birou și ne-a întrebat dacă ne băgăm să îl ajutăm să organizeze o conferință despre bricoretail și social media în cadrul evenimentului, am zis ”hell, yes!” :D) Căci, din nou, faptul că vrea să facă lucuri, să meargă și mai departe, este fix ceea ce trebuie!

Așa că, pe 19 octombrie, la Sala Unirii din Palatul Parlamentului, vă așteptăm la Social Media Trends. Intrarea este gratuită, doar că se face pe bază de înscriere, așa că intrați și completați formularul, vă ia un pic mai mult decât vă ia să dați un Like pe facebook :D Eu am onoarea să fiu MC-ul conferinței și și speaker și să îi coordonez pe speakerii de mai jos.

Mai mult nu are rost să vă zic, desigur. Căci, dacă v-am trezit interesul, vă văd acolo. Dacă nu, ne auzim data viitoare :D

Cine vine la Social Media Trends

Adela Pârvu – blogger şi vedetă TV, parte din emisiunea „Visuri la Cheie”

Cătălin Teniţă – CEO/Co-owner, TreeWorks, compania care deţine Zelist, singurul instrument de monitorizare online din România

Cristiana Motuzoc – Merchandising & Style Manager vivre.ro, unul dintre cei mai mari retaileri online de produse home & deco

Cristian Găvan – Owner & General Manager MAM Bricolaj, un retailer specializat pe accesorii de mobilier care îmbină foarte bine vânzările online cu cele offline

Cristian China Birta – Blogger & Co-owner Kooperativa 2.0, o agenţie de Social Media specializată în diverse acţiuni care privesc şi implică bloggeri.

Cristian Florea – Project Manager Kooperativa 2.0, blogger şi specialist Facebook

Agenda conferinţei rămâne încă deschisă. Conferinţa se va desfăşura în intervalul 10.00 – 13.00, cu un coffee break între 11.00 – 11.30. Zona expoziţională din cadrul evenimentului Buyer Point International va fi deschisă toată ziua de 19 octombrie 2016, în intervalul 09.00 – 17.00.

Care-i faza cu Buyer Point International

bpi15Dar să vă spun câte ceva și despre Buyer Point International, în cadrul căruia o să aibă loc și conferința Social Media Trends: este cel mai mare eveniment B2B dedicat industriei DIY din România și se va desfăşura pe data de 19 octombrie 2016, în sala Unirii din Palatul Parlamentului, eveniment organizat de compania Collins Italia, în parteneriat cu revista BricoRetail.ro.

Evenimentul va cuprinde o zonă expoziţională cu 100 standuri unde vor expune producători din Italia, România şi alte ţări din vecinătate, pe o suprafaţă totală de 2.400 mp.

Cine poate participa la eveniment?

Din punct de vedere categorii de produse, pe larg, pot participa companii din industria DIY (bricolaj) şi anume:

 • casă şi grădina (home & garden)
 • decoraţiuni (home & deco sau home improvement)
 • materiale de construcţii, hardware
 • scule profesionale (power tools)
 • mobilier (accesorii şi mobilier de toate felurile)
 • electrice
 • auto

Ce tip de companii pot participa la eveniment?

 • retaileri offline specializaţi
 • retaileri online specializaţi
 • retaileri offline FMCG dar care au categorii DIY
 • retaileri offline din zona electro – IT&C dar care au categorii DIY
 • retaileri online generalişti dar care au categorii DIY
 • retaileri offline de mobilă şi accesorii
 • importatori şi distribuitori din industria de bricolaj
 • producători autohtoni şi din ţările învecinate

Producătorii din România care doresc să achiziţioneze standuri în cadrul zonei expoziţionale a evenimentului BUYER POINT INTERNATIONAL, pot cere detalii la adresa revista@bricoretail.ro.

Profilul participanţilor:

 • directori de achiziţii (buyeri)
 • directori de marketing
 • directori comunicare (specialişti în comunicare), social media specialişti, social media manageri etc
 • directori de vânzări
 • directori de dezvoltare

BUYER POINT INTERNATIONAL se găseşte la cea de-a 2-a ediţie, prima dintre ele având loc anul trecut, pe data de 24 noiembrie, la Hotel Intercontinental, pe o suprafaţă expoziţională de doar 400 mp. BUYER POINT INTERNATIONAL face parte din suita de evenimente BUYER POINT, eveniment care se organizează de peste 10 ani în Italia, la Milano, de către casa editorială Collins, ce deţine şi platforma online www.mondopratico.it.

Revista BricoRetail.ro este partener strategic al companiei Collins pentru suita de evenimente BUYER POINT de 2 ani, iar evenimentul BUYER POINT INTERNATIONAL va fi cel de-al 4-lea în care revista noastră este parte din organizarea acestor evenimente, în ceea ce priveşte participarea companiilor din România.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)