Mai aveți câteva zile în care vă puteți bucura de reducerea la transport pe Decathlon.ro

Ia ridicați mâna sus cei care sunteți dacă nu fani Decathlon, măcar clienți statornici. Este că sunteți destui? :D Are brandul ăsta acel dar de a fi intrat în viața noastră cumva pe neașteptate și de a rămâne lipit de coraconul nostru sportiv așa cum se lipeau timbrele de pe vremuri de scrisoare, de dădeau valoare mare scrisorii :))

Pardonați, vă rog, metafora de mai sus, dar așa mi-a venit, mi-e chiar drag acest brand, la care revin cu o constanță de-a dreptul impresionantă :D Doar că vedeți voi, în ani de zile mi-am făcut un fel de obicei, ca să nu îi zic tabiet. Adică mă duc în magazinele Decathlon să îmi cumpăr produsele. Oricum este o experiență faină doar să fii acolo, așa este stilul magazinelor, un fel de relaxare activă, cum ar veni (dacă nu ați ajuns acolo, ia dați o tură!). Și m-am obișnuit atât de tare să merg în magazine încât, cumva, nu m-am gândit că aș putea cumpăra și de pe site… Eh, puterea obișnuinței. Și, cel mai probabil, și bătrânețea :))

Pentru fanii sau măcar clienții statornici Decathlon, achiziția de pe site este o variantă foarte bună. Bine, este pentru toată lumea, desigur, dar zic de aceste două categorii pentru că noi (evident că sunt și io inclus :) știm deja produsele pe de rost, așa că nu mai trebe neapărat să ajungem în magazin (deși, repet, este faină experiența de la fața locului), mai ales că avem atâta (puțin) timp cât avem. Le comandăm de pe site și gata.

Zilele astea, spre exemplu (până pe 30 septembrie), transportul tuturor comenzilor sub 300 lei de pe shop-ul online Decathlon.ro va fi redus de la 19,90 lei la 9,90 lei. Poate că cei care nu cunosc produsele Decathlon ați fi tentați să spuneți că reducerea de 10 lei la transport nu este nu știu ce. Dar vă putem spune noi, ”veteranii” :D, că nu este deloc așa. Chiar deloc.

Hai să v-o spun mai aplicat: vă provoc să vedeți câte produse sub 10 lei are Decathlon pe site. Și cât de bune sunt aceste produse din perspectiva raportului calitate – preț, cum i se zice. Căci – dacă vreți să ascultați un blogger bătrân și pe alocuri simpatic – aici Decathlon punctează decisiv, la raportul calitate – preț.

Uitați-vă pe site și vedeți ce prețuri bune sunt la ce produse bune. Și faceți un mix sub 300 de lei. Ca să vă bucurați de reducerea la transport de la 19,90 lei la 9,90 lei. Și să vă bucurați, implicit, de campania ”Cu reduceri la transport te bucuri de mai mult sport!” (hai că e fain copy-ul, e chiar fain :D).

Și, desigur, în spiritul fanilor și măcar clienților statornici Decathlon, să dați informația mai departe ca să ajungă la cât mai mult din ceea ce am putea numi poporul decathlonist :D

decathlon-reducere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: