Cine vrea 40.000 de euro pentru a porni o afacere in mediul urban?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Stimabilii de la fonduri-structurale.ro vor să știe răspunsul la întrebarea din titlu, așa că au făcut un chestionar întru luminarea lor, ca să zic așa :)) Despre finanțarea cu maximum 40.000 de euro pentru o afacere în mediul urban, găsiți pe siteul stimabililor mai multe, care au experiența înființării și sprijinirii în 2015 a 42 de afaceri (alături de 2 organizații partenere: Asociația Centrul de Dezvoltare SMART și PTIR Sud-Est).

Vă spun asta pentru că, așa cum prevede legea, că banii pentru înființarea și dezvoltarea afacerilor vor fi acordați prin intermediul unor proiecte gestionate de către organizații selectate ca administratori ai schemei de finanțare, așa cum sunt stimabilii în cauză.

Revenind la chestionar, există și niște premii pe care le puteți câștiga dacă îl completați, prin tombole, după cum urmează:

Tombola „șoriceilor de bibliotecă” (vouchere la Cărturești),
Tombola „iubitorilor de gadget-uri” (vouchere la Emag),
Tombola „susținătorilor micilor întreprinzători” (vouchere la ColtulRomanesc.ro)

Pentru fiecare dintre cele 3 tombole sunt puse în joc câte 3 vouchere a 150 lei fiecare. Alegerea câștigătorilor se va face prin random.org pe 17 octombrie 2016.

thumb_791_slider_default

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Cine vrea 40.000 de euro pentru a porni o afacere in mediul urban?”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)