Se caută patru bloggeri pentru ediția a 13-a a Taberei de Fotografie pentru Bloggeri

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Așa s-a nimerit că, din păcate, nu pot ajunge în ediția a 13-a a Taberei de Fotografie pentru Bloggeri, organizată de musiu Cristi Șuțu. Mi-aș fi dorit să ajung pentru că ediția de anul acesta este una de maxim coracon, ca să zic așa: pe șantierul BIG BUILD de la Bacău, împreună cu 800 de voluntari, asociația Habitat for Humanity Romania, cu sprijinul Kaufland, va construi și renova 40 de case în doar 5 zile. Iar bloggerii o să fie și ei prezenți. Pe lângă echipa de bloggeri deja formată, se mai caută încă 4 bloggeri.

Ce trebuie să faci pentru a ajunge și tu în tabără

Fă o fotografie (sau mai multe) cu tema “Oameni care muncesc” și urc-o pe contul tău de instagram sub hashtagurile #TFB13 #KauflandsprijinaBIGBUILD #BIGBUILD2016. Apoi fă o postare pe blogul tău care să conțină fotografia (sau fotografiile) instagram împreună cu textul: Această postare este înscrisă în concursul #TFB13 – un eveniment organizat de Foto Union, Kaufland și Habitat for Humanity. Trimite linkul cu postarea pe adresa de email fotounionstudio@gmail.com. Data limită a înscrierilor este 27 septembrie 2016. Cîștigătorii vor fi anunțați pe 28 septembrie.

TFB13 va avea loc între 3 și 7 octombrie 2016 pe șantierul BIG BUILD de la Bacău. Împreună cu 800 de voluntari, asociația Habitat for Humanity Romania va construi și renova 40 de case în doar 5 zile, în Bacău, pentru a sărbători Ziua Mondială a Locuirii și 40 de ani de la înființarea organizației în lume. BIG BUILD 2016 va deveni, astfel, cel mai mare eveniment de construcție accelerată și voluntariat din Europa.

tfb13web-724x1024

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)