Se caută patru bloggeri pentru ediția a 13-a a Taberei de Fotografie pentru Bloggeri

Așa s-a nimerit că, din păcate, nu pot ajunge în ediția a 13-a a Taberei de Fotografie pentru Bloggeri, organizată de musiu Cristi Șuțu. Mi-aș fi dorit să ajung pentru că ediția de anul acesta este una de maxim coracon, ca să zic așa: pe șantierul BIG BUILD de la Bacău, împreună cu 800 de voluntari, asociația Habitat for Humanity Romania, cu sprijinul Kaufland, va construi și renova 40 de case în doar 5 zile. Iar bloggerii o să fie și ei prezenți. Pe lângă echipa de bloggeri deja formată, se mai caută încă 4 bloggeri.

Ce trebuie să faci pentru a ajunge și tu în tabără

Fă o fotografie (sau mai multe) cu tema “Oameni care muncesc” și urc-o pe contul tău de instagram sub hashtagurile #TFB13 #KauflandsprijinaBIGBUILD #BIGBUILD2016. Apoi fă o postare pe blogul tău care să conțină fotografia (sau fotografiile) instagram împreună cu textul: Această postare este înscrisă în concursul #TFB13 – un eveniment organizat de Foto Union, Kaufland și Habitat for Humanity. Trimite linkul cu postarea pe adresa de email fotounionstudio@gmail.com. Data limită a înscrierilor este 27 septembrie 2016. Cîștigătorii vor fi anunțați pe 28 septembrie.

TFB13 va avea loc între 3 și 7 octombrie 2016 pe șantierul BIG BUILD de la Bacău. Împreună cu 800 de voluntari, asociația Habitat for Humanity Romania va construi și renova 40 de case în doar 5 zile, în Bacău, pentru a sărbători Ziua Mondială a Locuirii și 40 de ani de la înființarea organizației în lume. BIG BUILD 2016 va deveni, astfel, cel mai mare eveniment de construcție accelerată și voluntariat din Europa.

tfb13web-724x1024

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: