Au început nominalizările pentru competiția Global Startup Awards

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Impact Hub Cluj-Napoca este partener al Global Startup Awards, organizând finala națională. Fiecare țară participantă își va desemna finaliștii locali, aceștia fiind înscriși în etapa regională a competiției.

Global Startup Awards este programul care, din 2012, premiază startup-uri tech relevante din 25 de țări. Fiecare etapă națională se concentrează pe a nominaliza și a premia cele mai bune startup-uri cu o vechime de maxim 5 ani dar și ecosistemul local care le susține. În același timp, participarea la aceste evenimente amplifică numărul de oportunități existente, facilitând interacțiunea între antreprenori și oferind noi perspective de colaborare.

impact-cluj-napoca”Ne bucurăm că Impact Hub Cluj-Napoca se alătură uneia dintre cele mai prestigioase competiții internaționale dedicată startup-urilor. Acest parteneriat asigură o expunere binemeritată a ecosistemului antreprenorial românesc, plasându-l pe harta internațională. Competiția deschide noi oportunități de colaborare a antreprenorilor români cu parteneri regionali. Una dintre misiunile principale ale Impact Hub Cluj-Napoca este aceea de a susține dezvoltarea inițiativelor antreprenoriale, iar parteneriatul cu Global Startup Awards este un demers firesc și necesar în îndeplinirea acestui obiectiv. ”, a declarat Hajnalka Bessenyei, director Impact Hub Cluj-Napoca.

În luna octombrie va avea loc la Cluj-Napoca ceremonia de desemnare și premiere a startup-urilor din țară, calificate în etapa regională – Central European Startup Awards. Ulterior, startup-urile care trec de etapa regională vor fi invitate la întrunirea globală.

Termenul limită pentru nominalizări este 24 septembrie! Cei nominalizați vor primi un formular de aplicare, iar în selecția finaliștilor se va ține cont de informațiile oferite de candidați.

Câștigătorii de la faza națională sunt aleși de către un juriu alcătuit din profesioniști din mediul de business.

Cele 12 categorii de premii sunt:

● Startup of the Year
● Best Indie Game Developer
● Best FinTech Startup
● Best IoT Startup
● Investor of the Year
● Most Influential Women
● Best Early Stage Startup
● Best Acceleration/ Incubation Program
● Best User Experience
● Best Social Impact Startup
● Best AI/ Chatbot Solution
● Best CoWorking Space

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)