Cum îți ajuți prietenii să își găsească o casă?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

wizmoAșa m-au întrebat cei de la Wizmo.ro. Răspunsul meu: ”păi nu-i mai bine să îi trimit la voi?”. Și așa a rămas :)) Deci dacă vă cautați o casă (mă rog, mai generic, o proprietate imobiliară), ia intrați pe site și vedeți ce și cum. Sau, apropo de prieteni, amici, cunoștințe, poate le dați de știre că există și această nouă platformă, vorba aia, altceva decât să îi ajutați nu aveți cum să îi încurcați :))

Eu vă dau, în sinteză, câteva informații despre platformă, ca să vă fie mai ușor să înțelegeți cum funcționează și cum vă poate ajuta.

Accesul la informațiile de pe Wizmo.ro este gratuit pentru cei care sunt în căutarea unei proprietăți sau a unui spațiu de închiriat. Iar proprietarii beneficiază de un anunț gratuit, necondiționat, fie că vând sau că închiriază. Desigur, trebuie să vă faceți cont, dar asta este foarte ușor, aveți și varianta de conectare cu Facebook.

wizmoÎn cont, pe lângă anunțurile voastre sau cele care vă interesează, aveți opțiunea de a comunica prin intermediul mesageriei Wizmo, adică economisiți timp. Puteți scrie și reviewuri, adică să povestiți comunității voastre despre cum a decurs interacțiunea cu vânzătorul, spre exemplu, singura platformă imobiliară care oferă acest foarte util serviciu

Există și o secțiune pentru profesioniști, cu trei tipuri de pachete, dar cu foarte multe opțiuni în cadrul acestor pachete, unde puteți alege variante de abonament de la 20 de anunțuri pe lună la peste 200 de anunțuri pe lună. Cu mențiunea că la abonamentele mai mari, puteți să puneți și logoul companiei pe anunțuri, așa, ca să știți :D

Îmi place blogul Wizmo.ro. Intrați și citiți câteva materiale interesante, gen cum să pregătiți apartamentul pentru vizionare, 5 ponturi pentru persoanele fizice care vor să își vândă apartamentul sau (foarte utilul pentru mine, căci sunt în plin proces de așa ceva :D) cum să obții autorizația de construcție.

Pentru întrebări, nelămuriri, sugestii și ce vă mai trece prin feng shui, puteți să îi contactați pe Cosmina și pe Cătălin, ei știu muuuuult mai bine decât mine ce să vă spună :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)