Haideți să vedeți Trofeul Champions League în București, adus de Makelele și de Belodedici!

Vă spun direct că ar fi mare păcat să pierdeți ocazia să vă fotografiați cu trofeul UEFA Champions League, adus în România de UniCredit, mare păcat. Pentru că, oricum o dai, să vezi cu ochii tăi cel mai cel trofeu european al cluburilor este într-un mare fel :)

Așa că vedeți cum vă faceți programul în weekend, dar să îl faceți în așa fel încât să ajungeți să vedeți trofeul ori în Piața George Enescu (în fața Anteneului), sâmbătă, 17 septembrie, între orele 10.00 și 22.00 sau la Băneasa Shopping City (în zona fântânii interioare), duminică, 18 septembrie, între 11.00 și 22.00. Urmăriți htagul #UCLTrophyTour pe rețelele sociale, ca să aflați mai multe.

20160914_110410395_iosÎn ambele locuri o să fie prezenți și Claude Makelele (oh, ce vremuri…) și Miodrag Belodedici, adică încă două motive să veniți la locul faptei, ca să zic așa :D

Apropo de Belodedici, două lucruri vreau să vă spun. La Bacău, îi zic ”șefule, păi nu facem și noi o poză împreună?”. Zice ”hai să facem. Vrei un auto-gol?”. ”Ce să vreau?”, întreb eu mirat. ”Un auto-gol”, zice Belo, ”așa zicem noi la selfie”:)) Iar la Iași, când a intrat în sala din superbul Palat al Culturii din Iași, aducând trofeul Champions League, am început să filmez. Dar momentul în sine, muzica de Champions League, reacția celor prezenți a făcut să îmi tremure un pic telefonul în mână. Și să mi se electrizeze un pic părul :)

Ce o să se întâmple acolo? Vă spun așa, pe scurt. Și fără să dezvălui totul, doar așa de gust vă dau :D Pentru că am putut să văd desfășurarea de forțe în Iași și în Bacău, unde am fost ca blogger oficial al turneului.

În primul rând, camionul high-tech în care se întâmplă totul este de mare angajament. Căci dintr-un camion care pare simplu la prima vedere, după niște apăsări de butoane, cum ar veni, se transformă într-o adevărată casă, după cum puteți vedea în time-lapseul de mai jos.

Ce se întâmplă în acea casă, ei bine, nu vă spun, trebuie să veniți voi să vedeți :D Vă spun doar că se intră în grupuri de câte 11, adică – v-ați prins – o să formați o echipă și o să jucați o scurtă partidă cu o echipă formată din stele Champions League. Și, desigur, o să ajungeți să faceți poză cu trofeul, poză care este printată instant și plecați cu ea acasă.

Ce mi-a plăcut cel mai mult la evenimentele de la Iași și de la Bacău a fost că am văzut mulți copii. Mă refer la copii de 5, 6 ani. Pe care părinții i-au adus să vadă trofeul și să simtă feelingul de Champions League. Când îl vedeau pe Miodrag Belodedici, părinții le spuneau celor mici, cu un ton grav și respectuos, ”uite, el este românul care a câștigat de două ori cupa”. Iar cei mici făceau ochii mari. Bine, nu înțelegeau ei ce înseamnă exact chestiunea în cauză, dar simțeau că este ceva foarte important :))

Și am simțit că povestea merge înainte. Și că generații de copii, care nu au prins vremurile în care Steaua era cu adevărat Steaua, încep să înțeleagă. Și să le placă. Și să viseze că trecutul s-ar putea transforma, cândva, în viitor. Și că pentru ei Steaua, Belodedici și povestea de la Sevilla au intrat deja în legendă…

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.