#CeVrăjiMaiFacBloggerii Cristi Șuțu o arde cu #PortretdeȘcolar

Păi se poate să nu vă dau eu de știre că puteți să vă duceți piticii la Sun Plaza la #Portretde Școlar, unde musiu Cristi Șuțu o să le facă niște poze de alea corespunzătoare, care să le rămână în amintire? :D Acuma, drept este, nu îmi dau seama cum se raportează generațiile mai noi la fotografii din tinerețe (vorbim peste câțiva ani, când o să mai acumuleze niște ”experiență” în buletin :D), dar eu, spre exemplu, am o fotografie preferată de când eram în clasa I.

chinezu-soimOrice elev poate veni in Sun Plaza în perioada 12-21 septembrie, în intervalul 14.00 – 19.00, pentru o ședință foto profesională, oferită gratuit de Foto Union.

În studioul foto amenajat în Biblioteca Sun Plaza la parter, vor exista ghiozdane, globuri, hărți, bentițe cu pampoane pentru cei care doresc fotografii clasice, dar și tablete, laptopuri – pentru școlarii moderni. La finalul ședinței foto, participanții primesc fotografia în format electronic.

Sun Plaza invită în acest proiect și elevii din programul A doua șansă. Aproximativ 40 de elevi asistați de către Organizația Salvați Copiii, vor beneficia de o vizită în Sun Plaza, care va cuprinde, pe lângă ședința foto profesionistă, oferirea unui set de rechizite și a unui prânz în centrul comercial.

Organizația Salvați Copiii derulează programul A Doua Șansă în parteneriat cu școli gimnaziale din București și alte 10 orașe. Programul vine în sprijinul persoanelor care nu au fost niciodată înscrise în sistemul de învăţământ şi celor care au abandonat şcoala şi au depăşit cu cel puțin 4 ani vârsta corespunzătoare clasei.

portret-scolar_sun-plaza

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)