Trofeul Champions Legue vine in România! În Iași, Bacău și București

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Pentru un microbist, cam asta este știrea zilelor acestea. Căci a sta un pic lângă trofeul Champions League, așa, cale de o poză, este de mare angajament! Eu știu, am avut ocazia să văd cupa de mai multe ori și, de fiecare dată, parcă mă lua un tremurici pe la coracon :D

Print_Ad_Trophy_Tour_2016_A4_ro_v3_cs6Eu am onoarea de a însoți trofeul în plimbările sale pe meleagurile noastre, în calitate de blogger oficial, la invitația stimabililor de la UniCredit, Banca Oficială a UEFA Champions League. Așa că o să ne vedem la Iași, în Bacău (în premieră în aceste două orașe!) și în București, după calendarul pe care îl vedeți mai jos. Dacă sunteți prin zonă, dați un semn, poate ne salutăm corespunzător :D

Folosiți htagul #ucltrophytour când puneți ceva pe rețelele sociale de la locul faptei. Iar, pentru cei care nu ajung, din diverse motive, mesajul este clar: urmăriți acest htag ca să vedeți ce ați pierdut :))

România este prima țară în care trofeul ajunge în turneul său european. Claude Makélélé, star al fotbalului internațional, și Miodrag Belodedici, legendă a fotbalului românesc, sunt ambasadorii oficiali ai UEFA Champions League Trophy Tour în România, așa că o să puteți să îi întâlniți și să stați un pic de vorbă cu ei și, desigur, să faceți niște poze.

Față de anii trecuți (este al treilea an în care UniCredit aduce trofeul în România), Trophy Tour vine cu un format nou – un muzeu de fotbal pe roți, un spațiu de distracție și excelență sportivă pe două etaje. La primul nivel, vizitatorii au posibilitatea de a juca un meci virtual împotriva legendelor UEFA, iar apoi pot urca la balconul special amenajat, unde se pot fotografia alături de marele Trofeu.

Fanii fotbalului pot vedea Trofeul în trei orașe ale României, în perioada 13-18 septembrie:

În Iași, pe 13 septembrie, în fața Palatului Culturii, între 12:30 și 20:00

În Bacău, pe 14 septembrie, Strada Republicii 185 (în parcarea magazinului Dedeman), între 15:00 și 22:00

În București în:
– 17 septembrie, în piața George Enescu, între 10:00 și 22:00
– 18 septembrie, în Băneasa Shopping City (în zona fântânii interioare), între 11:00 și 22:00.

Ne vedem!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Înainte să pleci

Dacă te abonezi la newsletterul meu, promit să nu-ți dau mai mult de 1 mail pe zi :)