#PoateVăInteresează Ultima zi de înscrieri la Webstock Awards

Pana maine, 7 septembrie, ora 14:00, te mai poti inscrie la Webstock Awardscompetitia celor mai creative si inedite proiecte online dezvoltate in Romania in ulimul an!

Dacă sunteți interesați de re-enactment (reconstituire istorică), vă recomand două evenimente faine: DacFest – Sub Semnul Lupului și Festivalul Dacic Comidava.

Balkanik Festival, aflat la cea de-a șasea ediție, devine anul acesta o platformă unde muzica de tradiție orală din Europa de Est se întâlnește pe aceeași scenă cu artiști din Siria, Turcia, Italia, Egipt și Rajasthan. Între 9 și 11 septembrie, pe lângă concertele zilnice, la Grădina Uranus se vor defășura zilnic evenimente alternative, un spectacol a cappella din Sardinia cu voci polifonice, un jam session cu Fanfara Shukar de la Zece Prăjini, expoziții de fotografie documentară, demonstrații live de meșteșuguri și meserii de mult uitate, un târg cu 37 de artizani locali, afaceri sociale și designeri contemporani, dar și nelipsitele ateliere pentru copii, food court și coffee lounge.

Cum s-a născut legenda „româna, a doua limbă vorbită la Microsoft”.

Proiectul City of Energy, lansat în anul 2011 de către Enel România pentru a da culoare oraşului cu ajutorul artiştilor urbani, a sărbătorit al şaselea an de existență printr-un eveniment special, desfăşurat în cartierul Ferentari din București. Astfel, în perioada 31 august – 2 septembrie, copiii din comunitate au avut posibilitatea să participe la ateliere de creație şi grafitti organizate de Policy Center for Roma and Minorities. În zilele de 3 și 4 septembrie toți participanții la ateliere și-au demonstrat talentul prin pictarea postului de transformare Enel din Aleea Livezilor nr. 46, fiecare dintre micii artiști având ocazia să-și expună propria creație pe postul de transformare.

Cea de-a VIII-a ediție Carte peste carte începe astăzi, 5 septembrie, și ține până vineri, 9 septembrie (inclusiv). În această săptămână, puteți dona cărți pentru Biblioteca orașului Târgu Frumos „Universul cunoașterii” în patru spații din București: Librăria Cărturești Verona, Casa Ion Mincu – sediul OAR, Spațiul Public European și Piua Book Bar. Biblioteca din Târgu Frumos, județul Iași, are nevoie, în special, de cărți și jocuri pentru copii și literatură pentru adolescenți și adulți.

Sambata, 10 septembrie (a.c) are loc cel mai important eveniment de golf pentru juniori, Campionatul National de Golf al Romaniei pentru Juniori, eveniment organizat sub egida Federatiei Romane de Golf, care va avea loc la Lac de Verde Golf & Leisure Resort (Breaza, jud Ph).

Canon anunță astăzi lansarea modelului UJ27×6.5B IESD, un obiectiv de 2/3 inchi pentru transmisiuni de înaltă rezoluție și contrast puternic, în fluxuri de lucru 4K High Dynamic Range (HDR). Oferind performanță 4K și un zoom optic de 27x, obiectivul este o unealtă esențială pentru o gamă întreagă de medii de lucru profesioniste de transmisiuni. Noua adiție se va alătura modelului UJ86x9.3B, extinzând gama de obiective ‘4K Premium’ de la Canon, și va completa decalajul de zoom optic dintre obiectivele curente 4K HDR – ENG, obiective tip “box” de studio și de teren – pentru a răspunde nevoilor actuale ale profesioniștilor din transmisiuni.

Pentru că fashion este primul lucru care iți vine în minte atunci când te gândești la ADN-ul Băneasa Shopping City abordează începând cu această toamnă o nouă strategie de comunicare și dă startul unei campanii de rebranding – All In The Name of Fashion”.

Elementul central de referință al campaniei este reprezentat de modă la superlativ, acest lucru fiind susținut de mixul unic de branduri și experienței memorabile pe care Băneasa Shopping City o oferă.  Mai mult decât stil, accesorii sau articole de îmbrăcăminte, moda este un mod de a fi, de a-ți  exprima personalitatea și a oferi o definiție vizuală a stărilor prin care treci. Totuși, când vorbim despre fashion toate regulile sunt făcute pentru a fi încălcate, cu excepția uneia: cea care spune că indiferent ce atitudine sau stil dorești să abordezi, alegerile ne exprima trăirile și personalitatea. Fie că ești glamorous, casual sau Rock n Roll, fie că nu-ți mai încapi în piele de fericire sau ai o zi dificilă, fie că ești introvertit sau îți place să fii în centrul atenției, totul este permis… In The Name of Fashion!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)