#PoateVăInteresează Am dat un interviu unei… bufnițe :))

Am dat un interviu unei… bufnițe :))

Service-Return.com, platforma romaneasca de garantii si garantii extinse”door to door”, oriunde din Europa, a fost selectata si invitata la Web Summit 2016, cel mai mare eveniment de tehnologie din lume, ce va avea loc in Lisabona. Obiectivul companiei, prin participarea la eveniment, este atragerea de investitori puternici, care pot sustine extinderea Service Return in tarile din Peninsula Iberica, dar si in Statele Unite ale Americii.

Surprize cu apartamente închiriate în București…

De ce avem rău de mașină.

După ce a câștigat premii importante la Cannes, TIFF și Sarajevo, cel mai așteptat thriller românesc al anului, Câini, în regia lui Bogdan Mirică, face înconjurul lumii în această toamnă, în paralel cu premiera în cinematografele românești. Filmul a fost selectat în festivaluri din Finlanda, Norvegia, Canada, Polonia, Israel, Spania, Portugalia, Germania, Suedia, Statele Unite și Italia. Din 23 septembrie, Câini poate fi văzut pe ecranele din România, distribuit de Transilvania Film.

Astăzi este Ziua Internațională a Carității.

Tovarășul Alex Damian a făcut o vizită de lucru la sediul Kooperativa 2.0. Ca să dea niște declarații la o televiziune, dreaqu de vedetă simpatică :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)