#AcelMoment în care votul tău poate să aducă bucurie unei persoane necunoscute

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Sper din tot coraconul pe care îl am în dotarea mea de blogger bătrân și pe alocuri simpatic (dap, știu că așa mă considerați mulți :D) că cei mai mulți dintre cei care îmi faceți onoarea să mă citiți sunteți din gașca celor care înțeleg că, uneori, a oferi un vot cuiva, unei persoane necunoscute, înseamnă o investiție în bucuria acelei persoane. Mă scuzați că bag aici un termen de ăsta mai de business, dar ziceți și voi dacă în acest context partea cu investiția nu sună bine? :)

kfcM-am uitat la filmulețele în care cei care au intrat în finala foartei simpatice inițiative KFC #SponsorPeBune încearcă să vă convingeți să îi votați. Și am zâmbit la fiecare dintre ele :) Nu m-am uitat la modul în care performează stimabilii (nu-i concurs de actorie aici, tovarăși!), nu m-a interesat decisiv cauzele pentru care vă cer voturile (deși sunt interesante, recunosc :D), ci m-am uitat la simpăticoșenia cu care finaliștii încearcă să vă convingă, la sufletul pe care îl pun în prestația lor, ca să zic așa.

Vă rog să intrați pe pagina campaniei, să vă uitați la filmulețe și, până pe 16 septembrie, să acordați un vot candidatului care a reușit să vă convingă. Pentru că miza este una echivalentă cu o bucurie pentru preferatul vostru: KFC o să îndeplinească dorințele a trei dintre ei, cei pe care îi decideți voi!

De aia zic, uneori puteți face atât de mult bine cu un vot… Vă dați seama cum este asta? Adică voi vă petreceți câteva minute din timpul vostru pentru a vă alege preferatul, votați și cineva o să primească o bucurie, ca să o zic așa, mai direct, ca de la peluză.

Și, dacă nu v-am convins, imaginați-vă situația inversă. În care voi ați putea primi ”ceva bun” de la un necunoscut. Așa, doar pentru că și acel necunoscut are feng shuiul cam așa cum îl aveți voi: dacă puteți să faceți un bine cuiva, de ce să nu o faceți? :)

Intrați și votați deci. Ca să oferiți bucurie! Ceea ce vă doresc și dumneavoastră :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “#AcelMoment în care votul tău poate să aducă bucurie unei persoane necunoscute”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)