În atenția părinților: știați că puteți cumpăra rechizitele și online, da?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Dacă vi se pare că vă cert, cumva, în titlu, să nu vi se pară, chiar nu este cazul :)) Era doar o întrebare constatatoare, dacă vreți. În sensul că aș vrea să vă gândiți și la posibilitatea asta, adică să cumpărați rechizitele online, nu să mai ardeți ore întregi prin magazine, pe la cozi, știți voi ce zic, nu insist.

Haideți să facem un calcul simplu. Din momentul în care decizi că este nevoie să cumperi rechizite, timpul pe care îl petreci cu această sarcină se împarte cam așa (estimativ, cu titlu de exemplu, cum se zice):

  • 1 oră ca să îți faci lista cu ce trebuie
  • 1 oră drumul dus/întors la/de la magazin (dacă ai noroc în perioada asta…)
  • 2 ore stat prin magazin la cumpărături (care scoateți sub media asta, bravo vouă!)

Adunat, un total de 4 ore ca să cumpărați rechizitele. În comparația să facem un calcul cu timpul pe care îl petreceți dacă vă comandați rechizitele online:

  • 1 oră ca să îți faci lista cu ce trebuie
  • Juma de oră ca să comanzi

Adunat, un total de 1,5 ore ca să cumpărați rechizitele. Care vă vin acasă. Adică o diferență lejeră de 2 ore. Din timpul vostru. Pe care, firește, ați putea să îl folosiți altfel. Ideal ar fi să îl petreceți cu ăia mici ai voștri, dar nu mă bag, e treaba voastră, e doar o sugestie :D

Sigur, ca părinte de 3 copii minunați, evident că povestesc cu alți părinți pe tema asta și aud argumente gen ”e mai bine să mergi în magazin, pentru că poți pune mâna pe caietul ăla, poți să te uiți mai atent la creioanele alea colorate”.

Io zic așa: dacă voi considerați că un caiet nu e un caiet, oricum o dai și că timpul pe care ați putea să îl petreceți cu copiii contează mai puțin decât timpul pe care îl petreceți să luați caietul ăla, apoi io nu mai zic nimic…

Apropo, tot din ciclul rechizite, vă recomand să vedeți ce am scris despre cariocile Frixion, foarte tari, poți să ștergi ce ai colorat cu ele :)

Notă: Material scris în colaborare cu rechizitelemele.ro.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)