Faină ideea Skoda cu Interviurile Simply Clever

Adevărul este că, dacă nu era implicat musiu Bogdan Ciuclaru (măh, de ce nu mai scrii pe blog, măh?!) în faza cu Interviurile Simply Clever, nu știu dacă mi-ar fi intrat campania asta pe radar așa cum mi-a intrat. În sensul că am văzut aproape toate filmulețele făcute. Chiar mișto ideea, big like!

Apropo de Skoda. Ca să vedeți cum se pupă uneori lucrurile în viață. Era cu doi amici. La bere, desigur. Unul dintre ei tocmai ce își vânduse businessul (pe ceva gen 1 milion de coco) și făcea cinste. Noi, ăștialalți doi, amărășteni de ăștia cu credite și alea, alea, vai portofelul nostru :))

Discuția (știți cum e la bere) ajunge la un moment dat la mașini. Eu cu ”milionarul” zicem că nu avem mașină personală de mulți ani, aflând cu surprindere unul despre celălalt că motivul principal pentru renunțarea la mașină a fost că așa reușim să mergem mai mult pe jos (ăsta fiind singurul ”sport” pe care, am aflat again cu surprindere unul despre celălalt, îl mai facem…).

Și ne întreabă amicul numărul 2: ”Măh, dar dacă ar fi să vă luați acum o mașină bună la un preț de om normal, ce v-ați lua?”. Io și milionarul am răspuns amândoi în accelați timp: ”Skoda”. Am râs copios :)) Sigur, apoi am nuanțat, io am zis de Superb, milionarul de Octavia (da, știu, paradoxal oarecum :D), dar potriveala asta a fost de mare angajament :D

De ce Skoda? Aici vă las pe voi să vă dați cu presupusul :D

4 comentarii la “Faină ideea Skoda cu Interviurile Simply Clever

 1. Joie Negru Răspunde

  Fara suparare, dar faina ideea pentru tine. Pentru mine e pur si simplu FURT in stil romanesc al conceptului „Comedians in Cars Getting Coffee by Jerry Seinfeld”.

  • Cristian China-Birta Răspunde

   Furt?! Really, mah? Pentru un blogger, îți alegi foarte ciudat cuvintele. Care îți cam devin etichetă, să știi. În fine, #HaideSteaua.

  • bogdan ciuclaru Răspunde

   „Furtul” de format e asumat. Nu s-a ascuns nimeni. Dacă ai puțintică răbdare și o să parcurgi rândurile de aici”, extrase din comunicatul de lansare, o să te relaxezi puțin:
   „Formatul pe care încerc să-l adaptez are următoarea justificare. După ce am urmărit un episod din seria Comedians In Cars Getting Coffee, în care Seinfeld discuta cu Jim Carrey, am realizat că tocmai decorul – ușor atipic – îi face pe invitați să părăsească zona mai riguroasă a unui interviu convențional, în favoarea unui discurs mai light și-a unui registru conversațional. Pe scurt, în mașină oamenii invitați stau de vorbă, nu dau declarații. Iar când oamenii stau de vorbă sunt autentici.” (http://blogmeaway.ro/un-comunicat-important-pentru-tara/)

   Mulțam!

   • Joie Negru Răspunde

    Scuzati-ma atunci. „FURT asumat”. Repet: Tipic romanesc. Fumam mai mult ca cei din Turcia si furam asumat mai mult ca cei din China. Myth busted.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: