Faină ideea Skoda cu Interviurile Simply Clever

Adevărul este că, dacă nu era implicat musiu Bogdan Ciuclaru (măh, de ce nu mai scrii pe blog, măh?!) în faza cu Interviurile Simply Clever, nu știu dacă mi-ar fi intrat campania asta pe radar așa cum mi-a intrat. În sensul că am văzut aproape toate filmulețele făcute. Chiar mișto ideea, big like!

Apropo de Skoda. Ca să vedeți cum se pupă uneori lucrurile în viață. Era cu doi amici. La bere, desigur. Unul dintre ei tocmai ce își vânduse businessul (pe ceva gen 1 milion de coco) și făcea cinste. Noi, ăștialalți doi, amărășteni de ăștia cu credite și alea, alea, vai portofelul nostru :))

Discuția (știți cum e la bere) ajunge la un moment dat la mașini. Eu cu ”milionarul” zicem că nu avem mașină personală de mulți ani, aflând cu surprindere unul despre celălalt că motivul principal pentru renunțarea la mașină a fost că așa reușim să mergem mai mult pe jos (ăsta fiind singurul ”sport” pe care, am aflat again cu surprindere unul despre celălalt, îl mai facem…).

Și ne întreabă amicul numărul 2: ”Măh, dar dacă ar fi să vă luați acum o mașină bună la un preț de om normal, ce v-ați lua?”. Io și milionarul am răspuns amândoi în accelați timp: ”Skoda”. Am râs copios :)) Sigur, apoi am nuanțat, io am zis de Superb, milionarul de Octavia (da, știu, paradoxal oarecum :D), dar potriveala asta a fost de mare angajament :D

De ce Skoda? Aici vă las pe voi să vă dați cu presupusul :D

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Faină ideea Skoda cu Interviurile Simply Clever”

    1. „Furtul” de format e asumat. Nu s-a ascuns nimeni. Dacă ai puțintică răbdare și o să parcurgi rândurile de aici”, extrase din comunicatul de lansare, o să te relaxezi puțin:
      „Formatul pe care încerc să-l adaptez are următoarea justificare. După ce am urmărit un episod din seria Comedians In Cars Getting Coffee, în care Seinfeld discuta cu Jim Carrey, am realizat că tocmai decorul – ușor atipic – îi face pe invitați să părăsească zona mai riguroasă a unui interviu convențional, în favoarea unui discurs mai light și-a unui registru conversațional. Pe scurt, în mașină oamenii invitați stau de vorbă, nu dau declarații. Iar când oamenii stau de vorbă sunt autentici.” (http://blogmeaway.ro/un-comunicat-important-pentru-tara/)

      Mulțam!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.