Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Căutăm bloggeri care să vină cu noi la Regata Marilor Veliere

Este că numele evenimentului în sine sună de nu se poate: Regata Marilor Veliere? Dar să veniți la fața locului să fiți parte din acest spectacol superb? Căci este unul superb, fără îndoială!

Navele acestea grozave vor ajunge în portul Constanța joi 8 septembrie dimineață, între orele 8 și 12. Ceremonia de deschidere va avea loc începând cu ora 13 și va dura aproximativ o oră, după care urmează partea cea mai faină: toate navele prezente în port vor putea fi vizitate pe 8 septembrie între orele 14 și 20, vineri, 9 septembrie și sâmbătă, 11 septembrie toată ziua, dar și duminică până în ora 12.

Dar să știți că orice v-aș zice io aici, tot nu se compară cu senzația să le vedeți live. Eu le-am văzut, așa că știu ce vorbesc :) Așa că, mai bine vă dau niște poze, ca să intrați in the mood :D

Apropo de bloggerii pe care îi căutăm, avem un concurs pentru ei. Iar câștigătorii o să vină cu noi, gașca Kooperativa 2.0, la Constanța să vedem velierele și să ne simțim corespunzător :)

Un comentariu la “Căutăm bloggeri care să vină cu noi la Regata Marilor Veliere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.