approd.ro te ajută să îți înființezi o firmă din faţa calculatorului sau direct de pe telefonul mobil

Salut approd.ro din două puncte de vedere: 1. îmi pare că este un tool foarte util pentru cei care vor să își înființeze firme evitând pe cât posibil întâlnirea cu funcționarii care nu prea zâmbesc 2. este o inițiativă antreprenorială căreia îi doresc tot succesul posibil!

Ce este approd.ro

Un sistem care generează toate documentele de care are nevoie viitorul antreprenor pentru înfiinţarea firmei. Restul de 10% rămas din lanţul birocratic este constituit din depunerea tuturor documentelor la Registrul Comerţului, însă inventatorii programului afirmă că în curând şi acest mic detaliu va putea fi rezolvat odată cu deschiderea instituţiilor statului la inovaţiile din sfera privată.

Cum funcționează approd.ro

approdTot ce trebuie să facă persoanele care vor să îşi înfiinţeze un SRL, SRL-D sau PFA în mediul virtual, este să îşi creeze un cont pe www.approd.ro, să introducă datele de identificare ale sale, denumirea preferenţială a firmei (platforma atenţionează dacă acea denumire este înregistrată deja sau nu), datele de identificare ale asociaţilor, capitalul social, sediul firmei, codurile CAEN şi va primi, în doar câteva minute, prin e-mail, toate documentele gata completate pe care nu trebuie decât să le semneze şi să le depună la sediul Registrului Comerţului.

Cine sunt tinerii din spatele approd.ro

Îi cheamă Raul Pop, Mihai Negrean şi Alin Vlasin şi toţi trei au fost colegi la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, la specializarea IT. După multe experienţe neplăcute cu instituţiile statului, în care au fost practic descurajaţi să îşi urmeze visul avut încă din facultate, acela de a deveni antreprenori, cei trei tineri au gândit şi au materializat un sistem care automatizează procesele birocratice. După succesul pe care l-au avut cu proiectul “Fă-ţi firmă în 5 minute!”, aceştia vor să implementeze un sistem asemănător şi în relaţiile cu alte instituţii ale statului şi să contribuie major la eficientizarea birocraţiei din România.

approd 1

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

8 thoughts on “approd.ro te ajută să îți înființezi o firmă din faţa calculatorului sau direct de pe telefonul mobil”

  1. Interesant si misto ideea. Intrebare pentru baieti (nu ca nu as putea cauta pe net, dar daca mi-a aparut in timeline articolul…)

    Daca vreau sa trec de la PFA la SRL, trebuie intai sa inchid PFA-ul? Il pot transforma? Gen acelasi sediu social, blabla… Numai sa vin cu restul datelor?

    Intreb, ca in viitorul apropiat vreau sa trec de la PFA la SRL si m-ar interesa acest aspect.

  2. Laudabila initiativa, dar sunt cateva greseli. In primul rand oricum trebuie sa treci pe la notar, pentru a da declaratii. Aceste declaratii la Registrul Comertului au costuri, nu cum se spune, ca pe site sunt gratis. Pentru infiintare SRL, nu se fac 7 drumuri la ONRC. S-a omis, sa se spuna despre capitalul social.

  3. Anul trecut am infiintat cateva societati. Nu stiu cum functioneaza partea de rezervare denumire in platforma celor trei baieti. De departe mi s-a parut cea mai enervanta si penibila operatiune… „ce inseamna high end?… de unde vine Lab?”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.