Câtă aroganță pe Mirela Retegan să își spună Antrenorul Părinților…

Antrenorul Părinților. Așa își spune Mirela Retegan. Câtă aroganță, nu-i așa? De parcă părinții ar avea nevoie de un antrenor. De parcă a fi părinte este echivalent cu a fi un sportiv care își dorește mereu și mereu performanță pentru a fi mai buni pentru copiii lor. De parcă a fi părinte este un fel de competiție sportivă, în care concurentul tău principal, dragă părinte, nu este altcineva decât tu însuți. Câtă aroganță, deci…

Ei bine, da. Enormă aroganță din partea Mirelei Retegan. Dar, așa, ca de la un arogant la altul, o spun clar și răspicat: dacă cineva are bază solidă pentru o astfel de aroganță, apoi Mirela este această persoană. Așa că salut cu mare, mare drag inițiative ei Antrenorul Părinților. Pe care declar de pe acum că o să o susțin la modul activ, vivace și masiv.

Mă rog, având în vedere că mulți ați apreciat paralela mea dintre o relație și un business, poate mă apuc și eu cândva să lansez… Antreprenorul Părinților și mă duc în turneu cu Mirela, pe sistemul beauty and the beast :))

Revenind, găsiți aici câteva din motivele pentru care susțin ce face Mirela pe linie de parenting. O să vedeți că, atunci când ești în spatele fenomenului Gașca Zurli, înțelegi un pic altfel ce înseamnă relația dintre copii și părinți. Ca un fel de nuanțări mai mult decât binevenite în zgomotul groaznic al părerilor despre ce înseamnă să fii părinte bun și alea, alea (și ne oprim aici, nu insistăm asupra subiectului).

Dragi părinți, copiii voștri o să să crească. Mari. Și o să fie adulți. Este în firea lucrurilor. Iar un adult care a crescut, copil fiind, în joaca iubirii și în iubirea jocului va fi un adult care nu o să uite niciodată că viața nu este altceva decât un joc, serios și pârdalnic în anumite momente, pe care trebuie să îl iubești ca să te iubească și el pe tine :)

Care-i faza cu Antrenorul Părinților?

Cam 10.000 de părinți este targetul acestei inițiative pentru anul acesta. Mi se pare nu doar un target realizabil, ba chiar necesar! Pentru că, parol, dacă măcar jumătate din acești părinți înțeleg mesajul principal pe care îl aduce Mirela, apoi o să fie mult mai bine pentru copiii lor.

Mirela a pregătit un program prin care îi învaţă pe părinţi jocuri care să-i salveze din cele mai dificile sau plictisitoare situaţii. Antrenorul Părinţilor le învaţă pe mame cum să coboare de pe tocuri şi să între în tenişii copilului. Face demonstraţii pe viu cum pot taţii de la înălţimea lor să se întindă la nivelul ierbii şi să vadă lumea cu ochii copiilor lor. Un tătic ce se joacă e mai interesant decât orice tabletă, iar o mamă care ştie să spună o poveste potrivită copilului este mult mai urmărită decât orice desen animat.

Antrenorul Părinților lansează Campionatul Național de Joacă

Înscrie-te în cel mai mare CAMPIONAT DE JOACĂ. 3 ore de antrenament intensiv de joacă după care pleci acasă cu un caiet de jocuri, o super experienţă şi un CD scos în ediţie limitată cu jocuri de jucat în trafic.

După întâlnirea cu Antrenorul Părinților o să-ţi aminteşti că eşti părintele unei minuni prin ochii căreia lumea se vede veselă şi plină de iubire.

În ce orașe ajunge Antrenorul Părinților

CAMPIONATUL DE JOACĂ porneşte în forţă în 7 oraşe mari din România:

  • BUCUREŞTI, 2 OCTOMBRIE
  • BACĂU, 8 OCTOMBRIE
  • CONSTANŢA, 9 OCTOMBRIE
  • IAŞI, 16 OCTOMBRIE
  • BRAŞOV, 28 OCTOMBRIE
  • TIMIŞOARA, 5 NOIEMBRIE
  • CLUJ-NAPOCA, 8 NOIEMBRIE

Preţul unui bilet este de 35 de RON.  Biletele s-au pus în vânzare pe www.eventim.ro. 

Fiecare participant primeşte un caiet cu jocuri şi un CD special cu „Jocuri de jucat în trafic”.

Mirela Retegan – Antrenorul Părinţilor  pregătește workshop-uri și în Londra şi Chişinău în lunile octombrie şi noiembrie 2016.

Sălile în care vor avea loc întâlnirile vor fi anunțate în a doua parte a lunii septembrie. După ce ați rezervat locul și ați cumpărat biletul, înregistrați-vă pe site-ul mirelaretegan.ro, pe pagina de Antrenorul Părinților , în spațiul dedicat orașului vostru și lăsați datele voastre: nume, prenume, oraș, adresa de e-mail și număr de telefon. Veți intra astfel în baza noastră de date și vom comunica mult mai ușor.

Zurli - Poster Antrenorul Parintilor GENERAL 70x100-01

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Câtă aroganță pe Mirela Retegan să își spună Antrenorul Părinților…”

  1. E foarte important ca parintii, sau viitorii parinti sa fie pregatit de cineva sau de articole specializate, trebuie sa te asiguri ca totul e real, inainte sa schimbi ceva in viata copilului tau, nebazat.

  2. Traim in alta era, nu mai este ca pe vremea parintilor, trebuie sa ne documentam cat mai mult. Apar alte probleme, copii stau mai mult in casa dar nu sunt feriti de pericole, internetul nu este mereu ceva bun …

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.