#lafereastramea sau cum poate o fotografie să îți aducă o vacanță în Grecia

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Stimabilul Alex Oancea, ceva șef de nuș ce pe la Veka România (Don Alejandro pentru cei din #BizSMSCamp :D), mi-a trimis o scrisorică. Cu autograf. Pe care o să o păstrez în arhiva mea personală, pentru că de câte ori se întâmplă să primești un autograf de la un Don? :))

Mă informa despre faptul că, în cadrul campaniei #lafereastramea (una care a avut un foarte fain succes, cum ar veni, anul trecut), cei care încarcă fotografii pe facebook și pe Instagram pot să câștige o vacanță all inclusive în Grecia pentru 7 nopți, camere Lomo și multe kituri de vacanță în oraș, de picnic, grătar și de plajă. Asta așa, pe scurt.

Atenție: când încărcați poza pe facebook, folosiți htagurile #VEKARomania, #lafereastramea și #vacanta, după care puneți linkul pozei în secțiunea de comentarii a acestei postări sau direct pe wall-ul Veka România pentru a te înscrie. Dacă nu știți cum să luați linkul pozei, este simplu: dați click pe data sau ora la care ați postat și ăla e :) Fotografiile inscrise in concurs trebuie sa surprinda o atmosfera de vacanta in oras si sa contina si un cadru de fereastra.

Pentru Instagram, încărcați poza, puneți htagurile cuvenite și tăguiți @vekaromania.

Hai succes, luați-le premiile! :D Cu mențiunea că musiu Manafu este în juriu…

#lafereastramea

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)