21.07.2017

#lafereastramea sau cum poate o fotografie să îți aducă o vacanță în Grecia

Stimabilul Alex Oancea, ceva șef de nuș ce pe la Veka România (Don Alejandro pentru cei din #BizSMSCamp :D), mi-a trimis o scrisorică. Cu autograf. Pe care o să o păstrez în arhiva mea personală, pentru că de câte ori se întâmplă să primești un autograf de la un Don? :))

Mă informa despre faptul că, în cadrul campaniei #lafereastramea (una care a avut un foarte fain succes, cum ar veni, anul trecut), cei care încarcă fotografii pe facebook și pe Instagram pot să câștige o vacanță all inclusive în Grecia pentru 7 nopți, camere Lomo și multe kituri de vacanță în oraș, de picnic, grătar și de plajă. Asta așa, pe scurt.

Atenție: când încărcați poza pe facebook, folosiți htagurile #VEKARomania, #lafereastramea și #vacanta, după care puneți linkul pozei în secțiunea de comentarii a acestei postări sau direct pe wall-ul Veka România pentru a te înscrie. Dacă nu știți cum să luați linkul pozei, este simplu: dați click pe data sau ora la care ați postat și ăla e :) Fotografiile inscrise in concurs trebuie sa surprinda o atmosfera de vacanta in oras si sa contina si un cadru de fereastra.

Pentru Instagram, încărcați poza, puneți htagurile cuvenite și tăguiți @vekaromania.

Hai succes, luați-le premiile! :D Cu mențiunea că musiu Manafu este în juriu…

#lafereastramea

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Visul unui copil de a ajunge campion nu trebuie visat singur

North West Fest – încă un festival. Adică, pardon, ÎNCĂ UN FESTIVAL?!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *