Visul unui copil de a ajunge campion nu trebuie visat singur

Titlul poate părea așa, cumva ciudat. Dar doar la prima vedere. Pentru că, dacă stăm un pic și cugetăm (nu mult, firește, nu avem vreme de multă aprofundare în viteza dementă cu care ne trăim viețile), o să vedem că, dincolo de ce vedem noi la știri despre sportivi tineri ajunși un fel de vedete (câți dintre ei ajung la nivelul ăsta?), realitatea este că părinții acestor copii au nevoie de mare ajutor în anumite momente.

Există în România 1.800 de gimnaști. Așa ne spun cei de la P&G, pe care îi salut și pe această cale pentru excelenta campanie ”Mulțumesc, mamă!”. Care campanie își propune ceva minunat: să ajute mamele gimnaștilor. Cu puțin. Dar cu acel ”puțin” care, în anumite momente, poate face diferența.

Și, dacă îmi permiteți, pe lângă ajutorul material, faptul că există un brand care îndeamnă românii să se gândească la acest aspect, care oferă românilor oportunitatea să se implice, ei bine, tradus, înseamnă că părinții gimnaștilor simt, măcar un pic, că nu sunt singuri în efortul lor de a da totul pentru ca odraslele lor să își trăiască visul. Iar asta, dragilor, nu este puțin deloc…

20160726_153320161_iOSDrumul de la un mogâldeață de om, care începe de pe la 4 ani să facă gimnastică, până la podiumul de campion este extraordinar de lung. Și de greu. Și presupune enorm de multe sacrificii, atât din partea copilului, dar și din partea părinților. Când am povestit cu Larisa Iordache și cu mama ei, tot feelingul discuției a fost despre ”a fost greu, foarte greu”. Dar, acum când Larisa și-a confirmat statutul de mare campioană, tonul cu care îmi povesteau despre acele perioade era unul nostalgic. Pentru că, altfel spus, perioadele grele au trecut. Acum e totul ok.

Dar vă îndemn să vă imaginați că mai există sute de mame care se află acum în acele situații dificile. Când este greu din punct de vedere financiar. Când fiecare ajutor, oricât de mic, poate însemna acel sprijin care să le ajute să meargă înainte. Când faptul că aceste mame simt că cineva este alături de ele și că cineva înțelege că visul unui copil de a ajunge campion nu trebuie visat singur. Despre aceasta este vorba, cred eu, în campania ”Mulțumesc, mamă!”.

Puteți face parte din acest vis. Puteți să visați împreună cu mamele celor 1.800 de gimnaști din România, să visați că acești copii, care își sacrifică mare parte din copilărie, vor putea ajunge peste câțiva ani să zâmbească nostalgic aducându-și aminte de greutățile prin care au trecut. Și să simțiți că, acolo undeva, în sufletul lor, ați avut și voi un loc. Neștiuți, nenumiți, dar extraordinar de importanți :)

Până pe 30 august, achiziționare de produse P&G semnalizate la raft, în hipermarketurile Carrefour din întreaga țară, ajută la susținerea mamelor celor peste 1.800 de gimnaști români. Astfel, la 100 de produse P&G cumpărate, câte 1 produs P&G va fi donat acestor mame cu merite extraordinare.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)